Öltözködjünk

65 ezer forintért látványosan utálhatod Melania Trumpot

Melania Trump egyik kedvenc divatháza dobta piacra az őt utáló pólót. Pontosan ezzel kifejezve, hogy kiállnak mellette. Rögtön elmagyarázzuk, hogy is van ez.

Donald Trump beiktatása előtt több divattervező is bojkottot hirdetett Melania Trump ellen. Most azonban ennek ellenkezője történt: a Dolce&Gabbana divatház ugyanis azokat bojkottálja, akik Melania Trump miatt bojkottálják a márkát. 

A dolog előzménye, hogy Melania Trump rendszeresen viseli a Dolce&Gabbana ruháit, többek között Ferenc pápával való találkozásakor és pár napja, a Fehér Házba költözésekor is az ő egyik kreációjuk volt rajta. Erre fel viszont az amerikai First Ladyvel – vagyis nyilván inkább narancssárga férjével – nem szimpatizáló D&G vásárlók közül rengetegen kinyilvánították, hogy ezután bojkottálják a márkát. Domenico Dolce és Stefano Gabbana válaszul piacra dobott egy pólót, direkt nekik: egy hatalmas, piros szívvel és a #Boycott Dolce&Gabbana felirattal.

A “hivatalos” Melania Trump-utáló póló 245 dollárba, vagyis nagyjából 65 ezer forintba kerül. Viszont aki hordani szeretné, méghozzá eredeti változatban, annak bizony a Dolce&Gabbana divatháztól kell megvásárolnia azt, melyet viszont Melania Trump miatt elvileg ugye bojkottál. Micsoda paradoxon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top