Öltözködjünk

Ilyen észbontó a szőke Penélope Cruz Donatella Versaceként

Az Oscar-díjas Penélope Cruzt jövőre az American Crime Story harmadik évadában láthatjuk viszont. Ez az évad a legendás olasz divattervező, Gianni Versace meggyilkolásáról szól majd, Penélope Cruz pedig Gianni testvérét, Donatella Versacét alakítja. A képek alapján nagyon jól fog neki állni a szerep.

Az American Crime Story egy 2016-ban indult, igaz történeteken alapuló krimisorozat, minden miniévadot egy-egy külön sztorinak szentelnek. Így lett az első évad az O. J. Simpson gyilkossági ügyét és tárgyalását bemutató szezon, a második évad pedig a Katrina hurrikán pusztítását és következményeit ismerteti majd. 

A 2018-ban jelentkező harmadik évad Gianni Versace egykori olasz divattervezőnek, a Versace-divatház alapítójának 1997-es meggyilkolásáról fog szólni, amelyben Edgar Ramirez, Darren Criss, Ricky Martin és Penélope Cruz kapták a legfontosabb szerepeket. Néhány paparazzofotó már kiszivárgott a széria forgatásáról, de az első hivatalos kép még csak most jelent meg az Entertainment Weekly jóvoltából. 

A képen lélegzetelállító, ciklámenszínű ruhában, arany fuxokkal a kezén és platinaszőke parókában pózol két kockás has között Penélope Cruz mint Donatella Versace, Gianni Versace testvére. 

Ha az évad nem sikerülne annyira zseniálisan mint az O. J. Simpsonról szóló legelső, Cruz izgalmas új kinézete miatt már akkor is megéri majd nézni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top