Öltözködjünk

Így hordd a tavasz mintáit!

Tavasszal még azok gardróbjába is visszatérnek a mintás darabok, akik a hidegebb hónapokban inkább egyszínű holmikat hordanak. Három variációt mutatunk, hogyan viselheted a tavasz mintáit stílusosan.

Mintás szoknya

Így hordd a tavasz mintáit!
Szoknya: 4500 forint, ing: 8900 forint, dzseki: 9900 forint, fülbevaló: 690 forint, táska: 21 900 forint, cipő: 14 900 forint, lelőhely: AsiaCenter

A mintás darabok kombinálásának fő szabálya, hogy olyan színű ruhadarabokkal és kiegészítőkkel vedd fel ezeket, mely árnyalatok magában a mintában is megtalálhatók. Ebben az esetben a kék-rózsaszín mintás szoknyához kék és rózsaszín holmikat választottunk. Az inggel és az elegáns cipővel kombinálva a virágos szoknya akár irodai viseletként is megállja a helyét.

Virágcsokor

Így hordd a tavasz mintáit!
Ruha: 5500 forint, kabátka: 9900 forint, karkötő: 1190 forint, táska: 8900 forint, cipő: 14 900 forint, lelőhely: AsiaCenter

Ha egy mintában sokféle szín található, az lehetővé teszi, hogy az adott szettben is többféle árnyalat jelenjen meg anélkül, hogy kaotikusnak hatna az összkép. Ebben az esetben a karkötő és a cipő a virágok és a szegély színével, a kabátka az egyik virág színével, míg  a táska a ruha alapszínére rímel. Teljesen harmonikusan.

Fekete, fehér, piros

Így hordd a tavasz mintáit!
Nadrág: 14 900 forint, felső: 4500 forint, blézer: 5000 forint, táska: 4200 forint, cipő: 14 900 forint, lelőhely: AsiaCenter

Nagyon divatosak idén a mintás blézerek és igen, a jó öreg batikolt minta is visszatért. Arra viszont figyelj, hogy ha a blézer mintás, akkor felsőrészed ne legyen az, és a nadrágod is csak akkor, ha megegyezik a mintája a blézerével, különben legyen inkább egyszínű. A fekete, a fehér és a piros színek hármasával nem lehet mellélőni.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top