Öltözködjünk

3 tuti szett tavaszra

Boyfriend jeans, csíkok és visszafogott elegancia. Ez a három idén tavasszal jól megfér egymás mellett. Mutatjuk, hogy mire kell figyelnetek, ha az idei szezon legdivatosabb darabjait szeretnétek beemelni a ruhatáratokba.

 Csíkok…

Stílusos szettek

 A fekete fehér még mindig nyerő választásnak számít, idén az jár igazán jól, aki egy harmadik színt is becsempész a szettjébe. A szoknya 2017-ben legyen a new lookból ránk marad A-vonal, amely kivétel nélkül minden testalkathoz passzol. Egyre viszont érdemes figyelni: alacsonyaknak kötelező a tűsarkú mellé. De az se próbálkozzon lapossal, akinek vastag a bokája. 

Szakadt boyfriend

Stílusos szettek

 A boyfriend farmerek idén szakadtan számítanak igazán trendinek. Színes zakóval és tűsarkúval vagány, akár partiszett is lehet. Tornacipővel pedig a hétköznapi rohangáláshoz ideális páros. Fiús testalkaton mutat a fazon igazán jól, a homokóra és a körte alkatúakat erősíteni fogja csípőben… 

Ballon még mindig

Stílusos szettek

 Sokan temetik már a ballonkabátokat, pedig trendi kiegészítőkkel, még egy-két szezont simán kihúznak. Nude tűsarkúval egyszerre decens és szexi választás. 

A cikk létrejöttét a Háda támogatta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.