Öltözködjünk

Vonzza az egyenruha látványa, ezért bombariadót csinált

Egy fiatal hajdúböszörményi nőnek annyira bejönnek az egyenruhások, betelefonált a rendőrségre, hogy bomba fog robbanni.

Szeretett volna több egyenruhás rendőrt látni együtt, ezért felhívta a Hajdú-Bihar megyei rendőr-főkapitányság központi ügyeletét egy fiatal hajdúböszörményi nő. A nyilvános fülkéből telefonáló nő közölte, hogy fél órán belül egy bomba robban a városban.

A központi ügyeleten rövid idő alatt beazonosították a bejövő hívás helyét. A telefonfülke közelében lévő szórakozóhelyek teraszain tartózkodó vendégek segítségével pedig a rendőrök hamar megállapították, hogy ki volt az elkövető. Az előállított nő azt mondta, régen katona szeretett volna lenni, de nem lett az, viszont azóta is vonzódik az egyenruhához.

via GIPHY

A Hajdúböszörményi Járási Ügyészség most közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt emelt vádat ellene. A tárgyalás mellőzésére irányuló vádiratban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top