Öltözködjünk

Természetben és dizájnban tobzódhatsz a márciusi WAMP-on

Március 12-én lesz az idei első WAMP design vásár a Millenáris B csarnokában! Ezúttal a természet és a design kapcsolatán lesz a hangsúly, és több olyan márkát ismerhettek meg, melyek termékeik, üzenetük vagy inspirációs forrásuk által kötődnek a természethez és a környezettudatos életmódhoz.

A kínálatban ott vannak azok a tervezők és virágboltok, akik ízléses növény- és virágkreációjukkal a városi ember számára is megteremtik az otthoni zöld környezet és kertészkedés lehetőségét.

Á la Lune x Flow

A bublab, a Virágos Pagony, az Á la Lune, a Flow, a RisoPlant, a Mágikus kert floráriumok, a Naomipeli, és a PLAY PLANTS különleges növényekkel, broméliákkal, pozsgásokkal és virágokkal várják mindazokat, akik szívesen dobják fel természetes dekorációval az otthonukat.

Naomipeli

A márciusban a hónap tervezője címet is viselő Binpile műhelyében ezerféleképpen kombinálható újrahasznosított fa modulrendszerek készülnek. A modulokból bármilyen bútor vagy installáció egyszerűen összeállítható, bel- és kültéren is egyaránt használhatóak, a vásáron pedig ki is próbálhatjátok majd őket.

PLANT3D

Az öltözék- és kiegészítő-kínálatban több olyan tervezőt is megtaláltok, akik kifejezetten természetes anyagokkal és környezetbarát eljárásokkal dolgoznak. Találkozhattok többek között László Edina márkájával a Lazloval, már az új tavaszi kollekcióját mutatja be a WAMP-on, vagy a PLANT3D csapatával, akik apró növények felhasználásával és 3D nyomtatással készült izgalmas ékszerekkel várnak titeket.

A természetesség és a környezettudatosság a gasztronómiai kínálatban is helyet kap, rengeteg új márka egészséges és adalékanyagtól mentes finomságait kóstolhatjátok meg a vásáron egész nap. Vegán ínyencségekkel vár titeket a NASPOLYA NASSOLDA, a Kristóf Konyhája és a tunki-tunki, frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveket kóstolhattok a Fű Juice Bár standjánál, és újragondolt, isteni cheesecake variációkat tesztelhettek a Say Cheese Budapestnél.

Ha szeretnétek ti is részt venni az alkotásban, próbáljátok ki a workshopjainkat, a VISU.visualplayground standjánál, elkészíthetitek saját egyedi mintázatú vászonszatyrotokat, az Opera Fleur Virágüzlettel közösen pedig apró növényekből alkothattok dísztárgyakat. Ha picit lazítanátok a virágokkal és növényekkel díszített pihenőrészlegünkben relaxálhattok kényelmes Blup! babzsákokon.

A legismertebb természetvédelmi szervezet, a WWF Hungary is ott lesz a vásáron. A WWF küldetése a biológiai sokféleség megőrzése, a környezeti szennyezések csökkentése, a természeti erőforrások hosszútávon fenntartható használatának elősegítése és a megújuló energiaforrások használatának ösztönzése. Az alapítvány saját márkája, a Panda Bolt termékeivel vesz részt a WAMP-on, a bevételt pedig a WWF Magyarország faj- és élőhelyvédelmi programjaira fordítja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top