Öltözködjünk

Újabb neves áruházak intettek be Ivanka Trumpnak

Mióta az apja elnök lett, Ivanka Trump divatmárkájának termékeit egyre több áruház tünteti el a kínálatából. Állítólag nem fogynak elég jól.

Nordstrom amerikai áruházlánc múlt héten jelentette be, nem forgalmazza tovább a Donald Trump lánya, Ivanka Trump nevével fémjelzett divatcikkeket. Őket a Neiman Marcus Group követte, akik eltüntették Ivanka Trump ékszerkollekcióját a webáruházukból és New Jerseyben található áruházuk kínálatából is, majd a Belk Inc és a QVC is dobta az elnök lányának termékeit. Hozzájuk csatlakozott legújabban a Kmart és a Sears áruházlánc, akik szintén beintettek Ivanka Trumpnak.

Újabb neves áruházak intettek be Ivanka Trumpnak

A Sears azzal indokolta döntését, hogy visszaesett a kereslet Ivanka Trump termékei iránt, ők pedig csak azokat a kollekciókat forgalmazzák, melyek a leginkább kifizetődőek számukra.

A közösségi médiában #GrabYourWallet (Ragadd meg a bukszádat!) címmel indult kampány, mely azoknak az áruházaknak a bojkottjára szólít fel, melyek Trump-tulajdonban vannak, Trumpot anyagilag támogatták a választási kampányban, vagy Trump-névvel fémjelzett termékeket forgalmaznak.

news.com.au

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top