Öltözködjünk

5 trend, amit a legjobban szerettünk 2016-ban

Az év utolsó előtti napjára összeállítottunk egy listát abból az öt trendből, melyeket a legeslegjobban szerettünk, és a legszívesebben hordtunk mi magunk is 2016-ban.

Vállvillantás

5 trend, amit a legjobban szerettünk 2016-ban

Kimondhatjuk: 2016-ban a váll volt az új mell. A tavaszi-nyári szezonban gyakorlatilag semmi sem volt divatosabb a vállvillantós felsőknél, ruháknál, de az irányzat – ha némileg visszafogottabban is – az őszi-téli hónapokba is elkísért bennünket. Végre egy igazán nőies, sokféle fazont engedő, ezáltal sokféle testalkathoz előnyös trend! Éppen ezért szerettük, még akkor is, ha kissé sok is volt már belőle.

Tüllszoknyák

5 trend, amit a legjobban szerettünk 2016-ban

Ha gyerekkorodban volt rajtad utoljára tütü, vagy még akkor sem, de mindig is szívesen viseltél volna egyet, akkor ebben az évben eljött a te időd. Az utcai divatban és az alkalmi szettek részeként egyaránt divatba jött a tüllszoknya. A trend ezekben a hetekben tetőzik és reméljük még egy jó darabig marad.

Felvarrók

5 trend, amit a legjobban szerettünk 2016-ban

A 2016-os év egyik látványos visszatérője volt a felvarró, és mi speciel ezt a legkevésbé sem bántuk. A felvarrókkal ugyanis olyan holmik váltak színesebbé, változatosabbá, melyek bár alapdarabok, de olykor már unalmasnak érezzük őket, így például a farmerek vagy épp a kötött pulóverek.

Metálfény

5 trend, amit a legjobban szerettünk 2016-ban

Már a tavaszi-nyári szezonban elkezdődött, de – nálunk legalábbis – igazán kibontakozni inkább az őszi-téli szezonra tudott a fémes csillogású ruhadarabok és kiegészítők divatja. A legnépszerűbb darab ezen belül is az ezüst, rakott midiszoknya lett. Ami nem baj, de hordjuk bátran a többit is!

Choker nyaklánc

5 trend, amit a legjobban szerettünk 2016-ban

A 2016-os trendek közül talán az egyik leginkább megosztó a choker nyakláncok divatja. Van, aki nem csupán, hogy magán nem viseli el, de legszívesebben rá sem néz a kilencvenes évekből átszökött kiegészítőre. Mások szerint viszont látványos, sokféle szetthez passzol, és a legkevésbé sem kényelmetlen. Mi ez utóbbi véleményen vagyunk, ezért válogattuk be ezt az irányzatot is a listára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top