Öltözködjünk

Ettől kényelmesek Victoria Beckham tűsarkúi

Mégis, hogyan lehet kényelmes egy cipő, aminek 11 és fél centis, ceruzavékony sarkai vannak? A tervező elárulta.

Victoria Beckham lábán gyakran látni az olasz Casadei cipőmárka ikonikus Blade tűsarkúit, melyek nem kevesebb, mint 11 és fél centi magas, ceruzavékony, valódi acél sarokkal készülnek.

A márka alapítóinak fia és jelenlegi kreatív igazgatója, Cesare Casadei elmondta: a cipő titka nem más, mint az egyensúly, melyet úgy alkotnak meg, akár egy épület esetében a mérnök és az építész. Míg az építész az épület megjelenését tervezi meg, ott a mérnök, aki pontosan meg tudja mondani, hogy a mi áll rendelkezésre és mire van szükség ahhoz, hogy az építész víziója megvalósulhasson. Cesare több mint fél éven át dolgozott egy mérnök bevonásával a Blade modelleken.

 

Don’t miss out on this opportunity, click the link in bio to get your hands on some Casadei glamour. #Casadeiworld

Casadei (@casadeiofficial) által közzétett fénykép,

“Apám mindig azt mondogatta nekem: ha a nők nem tudnak járni a cipőidben, akkor nincs szükségük rájuk” – mesélte a tervező, aki sosem találkozott még személyesen Victoria Beckhammel, de nagyon kedveli őt, és szokott neki cipőket küldeni.

whowhatwear

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top