Öltözködjünk

Neon, tüll és bugyihiány – íme a British Fashion Awards, 2016 leg-leg ruhái

Hétfő este tartották a legrangosabb brit divatdíj, a Fashion Awards gáláját, ahová Nicole Scherzinger nem vett fel bugyit, Donatella Versace harcos hercegnőnek öltözött, Kendall Jenner pedig el sem ment. Mutatjuk a leg-leg-leg ruhákat. Pozitív és negatív előjellel.

Gigi Hadid

Az Év Nemzetközi Modellje-díjat idén Gigi Hadid nyerte, legyőzve testvérét, Bellát és barátnőjét, Kendall Jennert, akik el sem mentek a díjátadóra. A gála ruhaversenyén a modell szintén az élmezőnybe került, ezzel az Atelier Versace kreációval.

Kate Moss

Fashion Awards dívája Kate Moss volt, talpig fekete bársonyban.

Adwoa Aboah

Tény, hogy a neonzöld megközelítőleg sem szokványos színválasztás a vörös szőnyegre. Csupa tüllben pedig aztán pláne. Adwoa Aboah modell és aktivista viszont bevállalta. És jól tette.

Lady Gaga

Lady Gaga és a minimalista sikk. Huszonsok centis cipősarokkal.

Laura Whitmore

A gála legstílusosabb miniruhája, Laura Whitmore modell és tévés személyiség testén.

Neelam Gill 

Neelam Gill brit modellnek igazán szólhattak volna, hogy ez a póz Angelina Jolie és a 2012-es Oscar-gála óta lejárt. Még akkor is, ha valaki történetesen az est legszebb árnyalatú ruhájában csinálja.

Naomi Campbell

Naomi Cambbell fekete csipkeruhája lehetett volna az este legmerészebb ruhaválasztása is…

Nicole Scherzinger

… de aztán Nicole Scherzinger is megérkezett. Bugyi nélkül.

Lily Donaldson

Lily Donaldson brit modell szemmel láthatólag benne maradt még a Victoria’s Secret divatshow hangulatában, ahol egy halvány rózsaszín fehérneműszettet mutatott be. Lényegében ugyanezt csinálta itt is.

Pixie Geldof

Pixie Geldof és az est köntöse… vagyis kimonóruhája. 

Salma Hayek

Salma Hayek bombanő. És ahhoz, hogy ezt ismét mindenki lássa, teljesen felesleges volt már megint flamencotáncosnőnek öltöznie.

Pixie Lott

Értjük mi, hogy Pixie Lottnál ez ez valamifajta rockhercegnős stílus akar lenni. A ruha aljára azonban akkor is ráfért volna a vasalás. Magára a ruhára pedig egy másik szín.

Donatella Versace

Nem múlhat el úgy vörös szőnyeges esemény, hogy valaki ne öltözne harcos hercegnőnek. Az idei Fashion Awardsra Donatella Versace kapta elő ezt a legkevésbé sem eredeti ötletet.

Amber Valletta

Amber Valletta és a ruha ami bár úgy tűnt, hogy ez bármikor megtörténhet, végül mégsem esett le róla. És nagyjából ez az egyetlen pozitívum, ami erről a kreációról elmondható.

  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top