Öltözködjünk

5 izgalmas ezüst ékszer magyar tervezőktől

Akár a most következő izgalmas ezüst ékszereket is beszerezheted karácsonyra az NLCafé és a WAMP közös téli fesztiválján.

Gajcsi Blanka

5 izgalmas ezüstékszer magyar tervezőktől
Origami darumadár, körhinta, kiskutyák és bájos gyerekrajzok ezüstből. A finom, nőies, különleges ékszerek Gajcsi Blanka pécsi szobrász-ékszerész kezei között kelnek életre.

Vadjutka

5 izgalmas ezüstékszer magyar tervezőktől
Wild Judit több mint tíz éve készít igényes divatékszereket, romantikus, olykor vintage hangulatú kedves darabjai sokunk ruhatárába csempésznek némi vidámságot és egyedi karaktert. Készített ékszert gyöngyök, fém alkatrészek, nyomtatott rétegelt lemez felhasználásával, idén azonban megjelentek első nemesfémből készült modelljei is. Filigrán medáljai, gyűrűi, karkötői tárgyakban megfogalmazott történeteket mesélnek el, amelyeket nagy-nagy szeretettel készít el, akár személyre szabott változatban is.

BORIBIANKA Jewels

5 izgalmas ezüstékszer magyar tervezőktől
A BORIBIANKA Jewels az urbánus trendek és különleges elképzelések mentén született meg. Bianka ékszereit a természetben fellelhető geometrikus formák inspirálják, és a szezon új kollekciója mellett kis szériás egyedi ékszerek is megtalálhatóak a kínálatban.

Nise’ Design

5 izgalmas ezüstékszer magyar tervezőktől
A Nise’ Design márkát Győri Eszter és Varga Gyöngyi indították. Saját tervezésű és kivitelezésű ékszereik három alkotóeleme az ezüst, az egzotikus fa, illetve a műgyanta. Kollekcióikban az organikus és geometrikus formavilág uralkodik, játékos teret engedve a természeti elemek találkozásának.

Zosha Works

5 izgalmas ezüstékszer magyar tervezőktől

Magyary Zsófia ékszereit geometrikus formavilág jellemzi, egyszerű formákból, gömbökből, sokszögekből építkezik. Stílusuk kortalan és átgondolt, ugyanakkor fiatalos és merész jegyekkel párosul. A Zosha Works ékszerek kidolgozása meglepően gondos, tervezőjük kiemelten fontosnak tartja, hogy viselésük kényelmes legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top