Öltözködjünk

Döglött patkányt talált az új ruhájába varrva – fotó

Egy amerikai nőt olyan meglepetés várt a vadonatúj Zara ruhájában, amilyenre senki sem vágyik.

Cailey Fiesel a Zara egyik New York-i üzletében vásárolt magának egy ruhát.  A fiatal nő a munkahelyére vette fel először a holmit, ám az irodában ülve szúrós szagot kezdett érezni.

A nő megpróbálta felderíteni a szag forrását, ám hiába kelt fel az asztalától és járkált a helyiségben, mégis folyamatosan, ugyanolyan intenzitással érezte azt. Mindemellett úgy érezte, hogy a ruhából kiáll valami, ami kellemetlenül dörzsöli, csiklandozza a lábát.

Amikor odanyúlt, ahol a dörzsölődést érezte, rájött, hogy rejtőzik valami oda nem illő a ruhában. Amikor jobban megnézte, akkor döbbent rá, hogy egy döglött patkány lába kandikál ki onnan. Ekkor persze egyértelművé vált a rettenetes szag forrása is, hiszen az állattetem ott oszladozott a hajtás alatt.

Döglött patkányt talált az új ruhájába varrva - fotó

A nő ezek után beperelte a spanyol fast fashion márkát.

A Zara közölte: vizsgálják az ügyet. Leszögezték, hogy elkötelezettek a szigorú minőségellenőrzés, valamint az egészségügyi és biztonsági előírások betartása mellett a gyártás során, beleértve a varrást és a vasalást is. 

mirror.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top