nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
Divatbakik az első randin – tedd, ne tedd

Divatbakik az első randin – tedd, ne tedd

Mivel az első randin szeretnénk nagyon jó benyomást tenni partnerünkre, előfordul, hogy átesünk a ló túloldalára. De vajon mi a sok, és a mi a kevés? Mutatjuk.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kevés izgalmasabb dolgot tudunk felsorolni, mint egy első randi. Hiszen már az a tudat is felvillanyozó, hogy találkozhatunk egy szimpatikus idegennel, akit szeretnénk megismerni. Sőt lehet, járni is fogunk vele, ha kölcsönös a szimpátia. De aztán amikor a találkozóra gondolunk, eszünkbe jut, hogy nincs egy göncünk sem, amiben elmehetnénk. Pedig a randin nagyon fontos az első benyomás. Mutatjuk, hogyan öltözz, ha tutira akarsz menni.

Érezd jól magad a ruhádban

Nemcsak arra kell törekedned, hogy tetszeni akarj, hanem arra is,hogy jól érezd magad a bőrödben. Az már fél siker. Ezért ha ránk hallgatsz, nem akkor kezdesz kísérletezni új stílussal. Hiszen ha az valamiért mégsem jön be neked, az egész randit elronthatja az önbizalomhiányod. Olyan ruhát viselj, amivel könnyen azonosulsz, és az sem hátrány, ha valós képet fest rólad és a jellemedről.

Ne sokkold a pasit. Igazán jó, ha szép a dekoltázsod vagy dögös a lábad, de ha ő is hosszú kapcsolatra vágyik, nem feltétlenül egy mellbedobásos randin akar megismerni. Sem a túlságosan kivágott felső, sem a túl rövid szoknya nem szerencsés. Mert ezzel nem biztos, hogy azt üzened, amit épp szeretnél.

Divatbakik az első randin – tedd, ne tedd

Alkalomhoz illően

Bármilyen dögös alakja legyen egy nőnek, a teljesen testhez tapadó ruhák mindenkit frusztrálnak. Főleg egy első randin. Így nem túl szerencsés választás, ha ilyet húzol magara, ugyanis várhatóan sűrű elfoglaltságod lesz a ruhaigazgatás. Ez pedig, ha akarod, ha nem, frusztrálni fog.

Lehet, hogy van egy kedvenc kisestélyid, amit örömmel felvennél, de elképzelhető, hogy túl sok leszel abban. Mindenképpen érdemes megtudnod, milyen jellegű a randi. Hiszen ha mondjuk az állatkertben találkoztok, tényleg ne a kedvencedet válaszd. Persze ez nem azt jelenti, hogy melegítőben indulj vacsorázni, inkább az a cél, hogy az alkalomhoz illőt találd meg.

Nem kell a divat

Vésd az eszedbe: a pasik nem divatszakértők. Soha nem azt lesik, hogy mi van rajtad, inkább azt nézik, hogy érzed magad a ruhádban, és hogy hogy áll az neked. Ezért lehet, hogy a zsákruha a trendi vagy a bő térdnadrág, de ha ezek nem a kedvenceid, ne erőltesd őket magadra mindenáron. Az igazán extrém kiegészítőket is hagyd meg egy másik alkalomra. Ugyanis ahogyan a “túl” felsők, szoknyák, úgy a kirívó ékszerek vagy kiegészítők is elterelik a pasik figyelmét rólad.

Olvass még a témában az NLCafén:

Megosztás Facebookon