Öltözködjünk

Katalin hercegnét divatjamúlt öltözéke miatt kritizálják – fotó

Sokkolónak és bizarrnak nevezték Angliában azokat az öltözékeket, melyeket Katalin hercegné, Camilla és Zsófia wessexi grófné viseltek vasárnap, a brit Emlékezés Napján.

A világháború áldozatainak emléknapján Katalin hercegné, Camilla és Zsófia grófné egyaránt feketében jelentek meg a Külügyi és Nemzetközösségi Hivatal erkélyén. Sokakat persze leginkább az öltözékük foglalkoztatott még ekkor is, és bizony igen kemény kritikákat kaptak.

“Úgy néznek ki, mint a szüfrazsettek. 2016-ot vagy 1916-ot írunk?” – írta valaki, de akadtak olyanok is, akik egyenesen sokkolónak és bizarrnak nevezték a megjelenésüket.

Katalin hercegnét divatjamúlt öltözéke miatt kritizálják

Katalin hercegné szettjét sokan találták öregesnek és divatjamúltnak és a kalapja sem tetszett mindenkinek. “Még Camilla is jobban nézett ki nála” – jegyezte meg egy kommentelő.

Katalin hercegnét divatjamúlt öltözéke miatt kritizálják
2016, 2012, 2011
Forrás: whatkatewore.com

Katalin hercegné kabátja egyébként valóban nem egy mai darab, de azért múlt századinak sem nevezhető: Diane von Fürstenberg 2008-as kollekciójából való. Ugyanezt viselte a 2011-es és a 2012-es Emlékezés Napján is, ám mindig más és más kalappal. Idén egy John Boyd modellt választott hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top