Öltözködjünk

Ezt jelenti, ha egy nő a kisujján hordja a gyűrűt

A legújabb gyűrűviselési trendnek komolyabb üzenete van, mint gondolnád! Egy olyan dologra hívja fel a figyelmet, amiről hajlamosak vagyunk elfeledkezni: hogy szeressük magunkat.

Ha a huszas-harmincas éveidet taposod, valószínűleg a te Facebook-faladra is napi szinten kerülnek fel az ismerőseid eljegyzéseiről vagy egybekeléseiről fotók. Ez a szerelemdömping akaratlanul is elgondolkodtat a saját szerelmi életedet illetően. Ha épp egyedül vagy, akár meg is viselhet a dolog, amin nincs semmi szégyellnivaló. Sőt: akár saját akaratodból vállaltad be a szingliséget, akár az élet hozta így, az, ha szereted és elfogadod magad, az ugyanolyan gratulációt érdemel, mintha egy másik ember tenné irányodban ugyanezt. Ezt fejezik ki nők százai a kisujjukon viselt gyűrűvel.

Természetesen bármilyen gyűrűvel csatlakozhatsz a mozgalomhoz, ám az egész trendet egy Los Angeles-i ékszerésznek Fred and Farnak köszönhetjük. Ő alkotta meg a Pinky Ring névre keresztelt gyönyörű, fehér zafír gyűrűt, amit kifejezetten egyedülállók kisujjára tervezett. A gyűrű vásárlói fogadalmat is tesznek, miszerint: “Értékelem magam. Magamat választom. Sosem feledkezem meg magamról. Nap, mint nap.”

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top