Öltözködjünk

Piros rúzs, vörös köröm vagy a natúr? Pasik mesélnek arról, hogy szerintük mi a menő

Vajon van arra általános válasz, hogy mi jön be a férfiaknak? Meglepődtünk, miket mondtak a pasik, akiket arról faggattunk, hogy a természetes lányokat vagy a merészen kifestett nőket kedvelik-e.

Amikor a nők arra gondolnak, hogy milyen csajok jönnek be a férfiaknak, a legtöbben először dögös cicákat képzelnek maguk elé. Olyan 90/65/90-es nehézbombázókat látnak, akiknek a vörös rúzsánál csak a vörös körmük az élénkebb. Aztán ha komolyabban belemerülnek az elmélkedésbe, rájönnek, hogy a pasik legtöbbjének a külsőségek mellett legalább ugyanannyira fontosak a belső értékek, mint maguknak a nőknek. Hogy mennyire számít a külcsín? Mondják el maguk a férfiak: három pasit kérdeztünk meg erről.

Zoltán

“Ugyan még ma is megérint, ha egy igéző nőt látok, ezeknek a pillanatoknak nem tulajdonítok nagy jelentőséget. Hiszen azok a benyomások, amelyek ilyenkor hatnak rám, törékenyek és idealizáltak. Ha hosszú távra keresek partnert, amellett hogy tetszik nekem a nő, az is nagyon fontos, hogy milyen ember ő. Szeretem az igényes lányokat, hiszen ha egy nő ad magára, az az értékrendjét és az önmagához való hozzáállását is mutatja. A műdolgoktól viszont viszolygok. Nem egy francia manikűrre gondolok, hanem a túlzott plasztikákra, óriás szempillákra. A vonzalom mellett az összhang és a hasonló értékrend a fontos. Azt nem bánom, ha sminkeli magát a párom, sőt a csábító ruhákat is szeretem. A piros rúzsnak és a vörös körmöknek is megvan az ideje, helye, csak tudni kell viselni őket.”

Piros rúzs, vörös köröm vagy a natúr? Pasik mesélnek arról, hogy szerintük mi a menő

Kristóf

“Nekem fontos, hogy jó csaj legyen a barátnőm. Különben nem is járnék vele. Azok a lányok tetszenek, akik megmutatják a nőiességüket. Ha csinosan öltöznek és adnak magukra, az már fél siker nálam. Volt már vékony és telt barátnőm is, soha nem azt figyeltem, hogy ki hány kiló, hanem hogy mennyire találta meg magát és mennyire kiegyensúlyozott. Nem szeretem viszont azt, ha nagyon harsányan öltözködik valaki. Ilyenkor az jut eszembe, hogy a túlzásokkal biztosan valami olyat takargat, amit szeretne eltitkolni. Felőlem lehet vörös rúzsa, de azt lehetőleg ne alig takaró, átlátszó mini mellett kenje fel, ha nekem akar tetszeni, mert azt már sokallom. Mindenkinek más a szép, ebben hiszek, meg abban, hogy jól kell érezni magunkat a bőrünkben, legyen szó nőről vagy férfiról egyaránt.”

Endre

“Mindig a természetes nők vonzottak. Azt gondolom, a szépség sokkal eredetibb lehet műdolgok nélkül. Én elfogadom, ha valaki úgy érzi jól magát, és azt is tudom, hogy vannak pasik, akiknek az is bejön. Az első benyomás nekem nagyon fontos, estem szerelembe így. Általában jók a megérzéseim, és hamar rájövök, hogy működhet-e egy kapcsolatom. Persze a természetes csajok is lehetnek dögösek, sőt! Ők az igazi átváltozóművészek. Azt nem szeretném, hogy a párom állandóan úgy ki legyen sminkelve, mintha címlapfotózásra menne, de ha ő úgy érzi jól magát, hogy feltesz egy vagány rúzst és festi a körmét, én támogatom. Fontos, hogy mindig ő is szépek érezze magát, ezt már megtanultam a nőkről.”

Olvass még a témában az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top