Öltözködjünk

Geometrikus zsákruhák nyertek idén a Gombold újra! pályázaton

Nyolcvan tervező jelentkezett idén a Gombold újra! pályázatra. Mutatjuk a nyerteseket.

A hatodik Gombold újra! pályázatra fenntartható divat tematikában nevezhettek a divattertervezők. A nemzetközi zsűri húsz döntőst választott, akik a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe-on mutathatták be munkájukat, és itt választották meg a legjobb regionális és hazai tervezőt.

 
Vetlényi Alma és a győztes kollekció
Fotó: Design Terminal

A magyar indulók közül Vetlényi Alma lett a győztes, aki ezzel a kollekciójával lényegében a zsákruhát értelmezte újra és tette pozitív előjelűvé. Regionális kategóriában Sonja Jocic szerb tervező lett a díjazott.

Sonja Jocic ezzel a kollekcióval lett nemzetközi díjazott
Fotó: Design Terminal

Alma, a Design Terminál díjazottja a Nemzeti Kereskedőház jóvoltából egy külföldi szakvásáron mutatkozhat be, és egy Magyarországon gyártott Mercedes-Benz CLA személyautót kap féléves használatra annak érdekében, hogy minél gördülékenyebben induljon a karrierje. A Nemzetközi Díj nyertese vállalkozásfejlesztő szolgáltatás mellett nemzetközi bemutatkozási lehetőséggel és egy garantált bemutatóval gazdagodott a jövő évi eseményen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top