Öltözködjünk

Ennél a farmernél nincs divatosabb idén ősszel

Egy már meglévő, tetszőleges szabású farmernadrágodból házilag, percek alatt elkészítheted az idei ősz legtrendibb farmerét.

A négy nagy divathéten nem csupán a kifutókról indulnak el új trendek, de az eseményeken résztvevő trendsetterek – hírességek, divatszakemberek, divatbloggerek – is generálnak divatirányzatokat. Idén például az úgynevezett step-hem farmert kapták fel.

Ennél a farmernél nincs divatosabb idén ősszel

step-hem, vagyis lépcsős szegélyű farmer szinte bármilyen szabású lehet a szűktől a diszkrétebb trapézig, a háromnegyedestől a földet söprőig. A lényege ugyanis nem a szabása, hanem az alja, ami elöl néhány centivel rövidebb, mint hátul és persze szaggatott, rojtos.

Ennél a farmernél nincs divatosabb idén ősszel

Miután a divatheteken ilyen farmerben rohangált a divatérzékeny közönség, a Lyst nevű webáruházban máris 140 százalékkal ugrott meg a step-hem farmerek iránti érdeklődés.

Ennél a farmernél nincs divatosabb idén ősszel

Ugyanakkor persze nem muszáj új farmerre költenie annak, aki szeretné követni ezt a trendet, ugyanis a lépcsős alj egy olló segítségével nagyjából bármilyen meglévő farmernadrágból, különösebb kézügyesség nélkül is kivágható.

whowhatwear / pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top