Öltözködjünk

Több ezer dollárt keresnek nők használt fehérneműjük árusításával

Egyes nők akár 5000 dollárt is kereshetnek egyetlen használt alsóneműjükkel – ez pedig szerintük teljesen etikus és legális biznisz, amiben nincsen semmi perverz.

A Netflix szupernépszerű Orange is the New Black sorozatában bukkant fel az először talán csak forgatókönyvírói fantáziának tulajdonított használtfehérnemű-árusító biznisz. Pedig ilyen tényleg van. A Sofia Gray névre keresztelt oldal például pontosan ezzel foglalkozik: a 2015-ben indult oldal azért árusít használt fehérneműket, hogy az erre vágyóknak beteljesítse szexuális fantáziáit.

Többezer dollárt keresnek nők használt fehérneműjük árusításával

Az oldal egyik alapítója szerint a fehérneműk árusítói többnyire 18–35 év közötti személyek, míg a vásárlók életkora már egy sokkal szélesebb, 18-től 60 évig terjedő skálán mozog. A nem mindennapi biznisz pedig kimondottan gyümölcsöző lehet: egyes nők állítólag 5000 dollárt keresnek egyetlen darabbal, persze ez nem kimondottan jellemző, egészen olcsón, néhány dollárért is lehet bugyikat vásárolni.

A vásárlási motivációk rendkívül sokfélék lehetnek: az oldal üzemeltetői szerint vannak, akik önkielégítéshez használják a fehérneműt, mások viselni akarják őket, megint mások csak szét akarják hajigálni őket a lakásban, hogy a barátok azt gondolják, rengeteg nő fordult meg hálószobájukban.

Ez és az ehhez hasonló furcsa weboldalak persze sokak számára perverznek tűnhetnek, de az oldal alapítói úgy gondolják, ez egy teljesen legitim és etikus biznisz. Vannak, akik használt fehérneműre vágynak, és vannak, akik használt fehérneműket árusítanak – így végül is itt mindenki jól járhat. 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top