nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
Trendles: Démoni cipőkben fogunk járni ősszel

Trendles: Démoni cipőkben fogunk járni ősszel

Feltűnő, teátrális, olykor démoni küllemű cipők jellemzik az idei ősz cipődivatját. Mutatjuk a – többihez képest – leginkább hordható lábbeliket.
Megyeri Nikolett
Megyeri Nikolett
f Ajánlom

Hegyes hegyessel

Cipődivat

Ceruzavékony sarkak és hegyesebbnél hegyesebb cipőorrok – bármennyire sikkesek is, ezekre a cipőkre ránézni is konkrétan fáj. Tény azonban, hogy ez a klasszikus fazon az elkövetkezendő hónapokban újra szupertrendi lesz. A lábujjaitoknak egyelőre még ne áruljátok el!

Maszkulin

Cipődivat

A maszkulin stílusú női cipők továbbra is divatban maradnak, hegyes és tompa orral egyaránt. A legmenőbbek ezen belül is az “annyira ronda, hogy már szép” kategóriába sorolható modellek lesznek.

Balerina

Cipődivat

Nem, még ez a szezon sem lesz az, amikor a balerinacipő fogja magát és kimegy a divatból. A pánt nélküli darabokat azonban az őszi divat parkolópályára teszi. Egy igazán trendi balerinán ebben a szezonban kötelezően van valamilyen pánt, mely lehet egyszerű keresztpánt vagy bokapánt, de fűző, lánc vagy ezek tetszőleges kombinációja is.

Tölcsérsarkak

Cipődivat

Bár a tömbsarkak sem tűnnek el a divatból, a ceruzavékony sarkak legtrendibb alternatívája mégis a tölcsérsarok lesz, alacsony és magasabb változatokban egyaránt.

Szegecsek és gyöngyök

Cipődivat

Aki szereti a feltűnően, már-már giccsesen dekorált cipőket, az idén ősszel kitombolhatja magát, ugyanis divatban lesznek a szegecsekkel, kövecskékkel, gyöngyökkel, sőt felvarrókkal gazdagon díszített cipők is. Azért csak óvatosan ezzel a trenddel! A gagyi verziókat – nyilván lesz belőlük bőven – kerüljétek!

Alapos rögzítés

Cipődivat

Hogy minek kell egy fűzős lábbelire pluszban még egy pánt is? A divattervezők válasza erre a kérdésre idén ősszel: persze hogy azért, mert menő!

Metálfény

Cipődivat

Az arany- és ezüstfényű cipők fokozatosan szivárogtak be a divat fősodrába az elmúlt években, és úgy tűnik, az előttünk álló szezonban tetőzik a trend. Olyannyira, hogy a legkevésbé sem számít majd bevállalásnak metálfényű lábbelit húzni.

Bársony

Cipődivat

Nem csak a ruhák, de a cipők divatjába is visszatér ősszel a bársony anyag. Persze ami a kifutón esetleg még jól is mutat, az az októberi latyakban nem fog. Úgyhogy ha szereted a bársonyt, inkább a ruhád legyen abból! Vagy legfeljebb az alkalmi cipőd.

Megosztás Facebookon