Öltözködjünk

A divatguruk előre sejtették a Pokémon Go hódítását!

Az egész világot letaroló okostelefonos játékkal összefüggő lelkesedést nyugodtan nevezhetjük őrületnek: nem egészen két hét alatt a való világban begyűjthető digitális szörnyecskéknek akkora rajongótábora lett, hogy számos helyen már táblákkal jelzik, merre menjenek, mit csináljanak a játékosok. A kifutók világának idei trendjeit elnézve pedig megállapítható, hogy a designerek valamit sejthettek a Pokémon-mániáról. Mutatjuk, hogy miért!

A 2016-os tavaszi-nyári kollekciókat elnézve ugyanis hamar észrevehetők a párhuzamok a kiterjesztett valóságot alkalmazó okostelefonos játék szörnyei és az idei divattrendek között. Természetesen ez csupán egy vicces összeállítás, de nem lehet nem látni az összefüggést.

Kezdjük is rögtön a Pokémonok királyával, az egész brand jelképével, Pikachuval. A sárga-fekete kombináció az egyik legnépszerűbb idei trend, ahogyan az a Vetements 2016-os kollekciójának egyik outfitjén is látható.

A Pokémonok királya az egyik legnépszerűbb idei trendet képviseli
A Pokémonok királya az egyik legnépszerűbb idei trendet képviseli (Fotó: Getty)

Snorlax egy narkolepsziás állatka a Pokémon világában, a tengerkék és a fehér árnyalatokat vegyítve azonban rögtön ébredés után odaállhatna a Philip Lim 3.1 kollekció kifutójára.

A Philip Lim 3.1 kollekcióban Snorlaxnak is helye lenne
A Philip Lim 3.1 kollekcióban Snorlaxnak is helye lenne (Fotó: Getty)

A Drowzee nevű lénynek mentalista képességei vannak, emellett mustársárga és khaki színeivel tökéletesen hozza a Valentino 2016 tavaszi kollekciójának színvilágát.

Drowzee, mintha csak a Valentino kifutójáról lépett volna a kiterjesztett valóságba
Drowzee, mintha csak a Valentino kifutójáról lépett volna a kiterjesztett valóságba (Fotó: Getty)

A Bulbasaur egy aranyos kis dinoszaurusz, amely többféle zöld színt kombinál. Megjelenésével a Richard James 2016-os tavaszi-nyári kompozícióját idézi, friss, fiatalos stílusban.

A divatguruk előre sejtették a Pokémon Go hódítását!
Többféle zöld árnyalat kombinálva: vagy Richard James 2016 vagy Bulbasaur csinálja jobban? (Fotó: Getty)

A Seadra nevű lény egy sárkány és egy csikóhal kereszteződéséből születhetett, nem véletlen, hogy főleg vízpartok közelében lehet rájuk bukkanni. Tengerkék és krémszín kombinációjával kiváló kiegészítője lehet egy talpig friss Gucciba öltözött trendszetternek.

Üdítő nyárias színek Seadra, illetve a legújabb Gucci kollekcióiban (Fotó: Getty)
Üdítő nyárias színek Seadra, illetve a legújabb Gucci kollekcióiban (Fotó: Getty)

További cikkek a Pokémon Góról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top