Öltözködjünk

Ruhája miatt alázták a meteorológust – visszavágott

Azt mondták, nem megfelelő a meteorológusnő ruházata – csattanós választ adott a beszólongatóknak.

A New York-i meteorológus, Molly Mattot nemrégiben dorgáló üzenetet kapott egy nézőtől, aki szóvá tette, hogy az asszony nem éppen megfelelő ruházatot viselt az időjárás-jelentéshez.

A kommentelő azt írta, igazán nem szeretne bunkó lenni, de Molly úgy fest, mint aki egy “belvárosi buliból érkezett munkahelyére”. Kritizálta a ruha ujjainál kibuggyanó hájat, és a szerinte ízléstelen ékszerválasztást is.

Ruhája miatt alázták a meteorológust - visszavágott

Mattot válaszul Instagramján osztotta meg az e-mailt, amit a problémázó nézőnek küldött válaszul: “Az én munkám, hogy a lehető legpontosabb előrejelzést adjam érthető stílusban. Sajnálom, hogy te inkább a külsőmre figyelsz és a »ruha ujjánál kibuggyanó hájra«. Legközelebb, ha úgy döntenél, hogy teljesen felesleges és rosszindulatú levelet írsz egy tévés szakembernek, ne felejtsd el, hogy a kevesebb néha több.”

A megjegyzést tevő egyébként azóta válaszolt Mattotnak, és nem értette, miért nem fogadta jól az asszony az “építő kritikát”.

Forrás: Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top