Öltözködjünk

Így válassz divatos fürdőruhát az alkatodhoz

Itt a nyár és a strandidő. ideje fürdőruha után nézni! Nem tudod, hogy milyen divatos fürdőruhát válassz az alkatodhoz? Itt a segítség, néhány szuper tipp és trükk formáján.

Fiús, homokóra, molett, háromszög vagy éppen fordított háromszög? Mindegy, hogy milyen vagy, ha ügyesen választasz, biztosan megtalálod a megfelelő divatos fürdőruhát az alkatodhoz. A lényeg, hogy kihangsúlyozd, amit szeretsz magadon, és elrejtsd, amit esetleg nem. Szerencsére rengeteg fazonú, színű és mintájú fürdőruha van, amik közül válogathatsz.  Megosztunk most veled néhány alapszabályt, amik segíthetnek a választásban

Tippek az alkatodhoz illő fürdőruha megtalálásához:

  • Ha nagyok  a melleid, mindenképpen tartsd szem előtt a megfelelő alátámasztást. Tehát leginkább a merevítős darabok valók neked. Ami pedig a pántot illeti, a vállpántos kényelmesebb, mint a nyakba kötős.
  • Ha pont az ellenkezője a helyzet és fiús az alkatod, kicsi a melled, akkor válogathatsz a háromszög alakú és a pánt nélküli fürdőruha felsők között. Lehet, hogy nem örülsz neki, de ha tudnád, hogy hány nagyobb mellű lány irigyli ezeket a darabokat… Ha szeretnél, csalhatsz egy kis fodorral a mellrésznél.
  • Ha molett vagy, vagy van egy kis úszógumid, amit nem szeretsz, érdemes körülnézni az egyrészes fürdőruhák között, már vannak igazán szexi darabok is. Vagy ott vannak a nagyobb bugyis toppos fazonok.
  • Ha a fenekeddel vannak gondjaid, akkor a csípőfazonú vagy sort jellegű fürdőruha alsó a legelőnyösebb a számodra.
Így válassz divatos fürdőruhát az alkatodhoz

Ezeken kívül a színekkel és a mintákkal is csalhatsz. Ne feledjük az örök klasszikust, miszerint “a fekete slankít”. Fontos tudni azt is, hogy a mintás pedig kiemel, tehát ezzel is variálhatsz, ha például a melledet szeretnéd kiemelni, érdemes egyszínű alsóhoz mintás bikinit venned.

Még több segítség az alkatodhoz illő fürdőruha kiválasztásához:

Megosztottuk veled az ismert tippeket, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy akármilyen is az alakod, gyönyörű vagy, tehát néhány praktikus szemponton kívül (például, hogy a melled a fürdőruhádban maradjon) nem érdemes szem előtt tartanod semmilyen divattippet vagy tanácsod, hiszen az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a fürdőruhádban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top