Öltözködjünk

Csúcs ruhákban versenyezhetnek atlétáink a riói olimpián

Végre a magyar sportolók is világszínvonalú ruhákban léphetnek pályára a versenyeken. Az atléták csúcskategóriás mezeit, melegítőit galériánkban mutatjuk be. És nemcsak szuper minőségűek, kifejezetten mutatósak és trendik is. Ugyanezt viselik az amerikai nagymenők is.

Végre megtörtént kis hazánkban az, ami a nagyobb, tehetősebb nemzeteknél alapvető a sportban. Atlétáink különleges, világszínvonalú ruhákat használhatnak ezentúl. Pontosan olyat, mint az amerikai csapat tagjai, csak éppen zöld színűben és más felirattal.

És már a riói olimpián is ezekben a szuper ruhákban versenyezhetnek atlétáink, és nem csupán a Magyar Atlétikai Szövetség örömére, melynek óriási szerepe volt a ruhák beszerzésében. A futómezek és a nadrágok zöld színűek, a felsőkön pedig fehér minta látható. Tökéletes testű atlétáink egy bemutató erejéig máris magukra ölthették a formaruhákat.

Ezekben a csúcsminőségű ruhákban versenyezhetnek atlétáink

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top