Öltözködjünk

Amit soha ne viselj egy esküvőn

Az esküvő jó alkalom arra, hogy kicsípjük magunkat, de bizonyos szabályokat illik vagy ajánlott betartani.

Ha nem szeretnénk a furcsálkodó pillantások miatt feszengeni, sem pedig a kényelmetlen öltözékünk vagy cipőnk miatt átkozni magunkat, gondoljuk végig, miben megyünk el egy lagzira, és legyünk vele tisztában, mi az, amit semmiképpen ne válasszunk.

Fehér ruha. Eléggé ismert szabály, de mégis gyakran belefuthatunk olyanokba, akik fehérbe öltöznek egy esküvőn. Ez mifelénk és sok más országban is meglehetős illetlenség, mert a fehér kizárólag a menyasszonynak van fenntartva.

Vadiúj magas sarkú cipő. Ne feledjük, hogy egy esküvőn sokat kell menni, állni, utána pedig táncolni. Ha nem szeretnénk sziszegve bicegni a templomtól az étteremig, vagy suttyomban levenni a cipőnket a vacsora alatt, inkább valami betört, kényelmes lábbelit válasszunk.

Amit soha ne viselj egy esküvőn

Túl rövid ruha. Ami a tükör előtt állva jól mutat, egy székre vagy a templomi padra leülve túl sokat mutathat meg belőlünk. A lánybúcsún oké, az esküvőn nem.

Csilingelő ékszerek. Ugye nem mi akarunk azok lenni, akik minden karmozdítással és rezdüléssel magunkra irányítjuk a figyelmet a templomban, amikor a néma csendbe belehasít az ékszereink összeütődése által keltett lárma?

Forrás: purewow.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top