Öltözködjünk

Százak akartak segíteni az elégett ruhájú menyasszonynak

Miután a menyasszonyi ruhája elégett, a fiatal nő megtapasztalta, hogy mi is az az önzetlenség.

A kanadai Fort McMurray-ben élő Elise Boissonneault-nak és párjának szombatra volt kitűzve az esküvője. A településen azonban néhány napja hatalmas erdőtűz pusztított, és leégett az az esküvői ruhaszalon is, ahol a fiatal nő lefoglalta a menyasszonyi ruháját.

A házasulandó pár azok között volt, akiket ép bőrrel kimenekítettek a városból. Arra azonban semmi esélyük sem volt, hogy visszatérhessenek megtartani az esküvőt, ráadásul a menyasszonynak így már ruhája sem volt. Ennek ellenére úgy döntöttek, a kitűzött időpontban egybekelnek Torontóban.

Százak akartak segíteni az elégett ruhájú menyasszonynak
Fotó: Instagram

A bajban egy barátjuk, az esküvői fotós Alex Neary sietett a segítségükre, aki a közösségi oldalakon indított kampányt, hogy megfelelő ruhát szerezzen Elise-nek az eseményre. A felhívásra több százan jelentkeztek, köztük ruhaszalonok, de magánszemélyek is, akik a saját esküvői ruhájukat ajánlották fel az arának.

Elise végül egy torontói szalontól kapott kölcsön egy menyasszonyi és egy menyecskeruhát. Így méltóképpen meg tudták tartani az esküvőt.

A fiatal házaspár most azt tervezi, hogy visszatérnek Fort McMurray-be és igyekeznek segíteni másoknak, hogy megbirkózzanak a tűz okozta károkkal.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top