Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint egy sztár! – Cameron Diaz, Eva Longoria és Alicia Vikander

A hírességek öltözködési stílusát egyáltalán nem olyan nehéz utánozni. Bebizonyítjuk.

Mint Cameron Diaz

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Cameron Diaz, Eva Longoria és Alicia Vikander
Pulóver, farmer: Zara, póló: Mango, táska, cipő: CCC

 Cameron Diaz szettje olyan alapdarabokból áll, melyek szinte minden nő ruhatárában megtalálhatók, ilyen vagy ehhez hasonló színekben. Egy ilyen típusú öltözék stílusát mindig a kiegészítők, illetve a cipő határozzák meg, utóbbi ez esetben lehetne akár sportcipő, akár slip-on, de tűsarkú is. A színésznő egy úgynevezett cap toe balerinát választott az öltözékhez: ezek, a világos színű, sötét orrú modellek változatosabbak és látványosabbak az egyszínű balerináknál. Ráadásul ebben az évben szuperdivatosak is.

Mint Alicia Vikander

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Cameron Diaz, Eva Longoria és Alicia Vikander
Kabát, felső: Zara, farmer: Esprit, táska, cipő: CCC

A 27 éves svéd színésznő,  Alicia Vikander nevét alig néhány hónapja, A dán lány című filmnek köszönhetően ismerte meg a világ. Oscar-díjat kapott, és máris a filmipar divatikonjai között emlegetik. A képen látható street style szettje is kifogástalanul trendi és stílusos, úgy, hogy közben nincs benne semmi bonyolult. A fehér felső és a szintén fehér sportcipő mutatós kontrasztot ad a sötét farmerral, a laza, drapp kabát pedig karaktert kölcsönöz az outfitnek. 

Mint Eva Longoria

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Cameron Diaz, Eva Longoria és Alicia Vikander
Blúz, farmer: H&M, táska, cipő: CCC

 Ha farmernadrágot is a lehető legnőiesebben szeretsz viselni, akkor vegyél példát Eva Longoriáról! Ő itt egy bézs színű tűsarkút visel kék farmerral, ez a két holmi pedig rengeteg különféle szett tökéletes alapja lehet. Kombinálható például inggel vagy blúzzal, és ha már tavasz van, a legjobb egy élénk színű darabot választani.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.