Öltözködjünk

Halott menyasszonyok és görög istennők – a 2016-os Oscar leg-leg-leg ruhái

Volt, aki rájának, volt, aki halott menyasszonynak öltözött az idei Oscar-gálára, de ott volt a Szépség és a Szörnyeteg megelevenedett Belle-je is. Íme, a legjobb és legrosszabb ruhaválasztások!

A legcsinosabbak

A csodálatos Cate Blanchett legújabb merészen lenyűgöző ruhaválasztása, ezúttal Armanitól.

A friss Oscar-díjas Alicia Vikander megjelenése kissé Belle-re hajazott a Szépség és a Szörnyetegből. Ám még éppen csak annyira, hogy ez előnyére vált, nem pedig hátrányára.

A világon, de még Hollywoodban is sokkal többen vannak azok a nők, akik nem tudnának viselni egy köldökig dekoltált, tűzpiros ruhát, mint akik igen. Charlize Theron azonban azok közé tartozik, akik simán megtehetik, hogy felvegyenek egy ilyen holmit.

Lady Gaga nadrágot is, szoknyát is viselt az Oscar vörös szőnyegén. A bizarr kiegészítőket pedig ezúttal mellőzte.

Olivia Wilde és az ő pliszírozott görög istennő ruhája Valentinótól.

Minden évben van egy vagy több olyan sztár, aki az aranyszobrocskához öltözik. A 2016-os Oscaron Margot Robbie volt az. És nem is csinálta rosszul. 

Saoirse Ronan, a második legszebb csillogó ruhát viselte a gálán.

A legeslegszebb viszont ebben a kategóriában Naomi Watts Armani Privéje volt.

Az idei Oscar-gála legtökéletesebb színválasztása, Brie Larson testén. Ő lett egyébként a legjobb színésznő 2016-ban.

Akiktől többet vártunk

Rooney Mara előszeretettel öltözik a vörös szőnyeges eseményekre halott menyasszonynak. Kicsit már unalmas.

Sikkes ez a fekete Chanel, de Julianne Moore-nak nem igazán előnyös a fekete szín. Tud ő ennél jobbat is.

Jennifer Lawrence ruhája szintén nem csúnya, viszont stílusát tekintve nem igazán passzol a színésznőhöz. Ha már, akkor ezt az estélyit sokkal inkább Rooney Marán tudnánk elképzelni.

Akiknek nagyon nem jött össze

Igazából már meg sem lepődünk, ha Heidi Klum ruha gyanánt valami értelmezhetetlen katyvasszal a testén jelenik meg a vörös szőnyegen. Az idei Oscar-gálán ezt az anyaghalmot borította magára.

Reese Witherspoon ruhájának színe nagyon igen, az anyaga és a szabása viszont – különös tekintettel a kivillanó fekete melltartóra – nagyon nem.

Isla Fisher ruhájának viszont a szabása sikerült valamivel jobban, ám a mintája menthetetlenül a kilencvenes évek virágos tapétáit idézi.

Semmitmondó, gyűrött ruhában menni az Oscar-gálára? Miért is ne? – gondolhatta magában Rachel McAdams.

Kate Winslet egészen érthetetlen módon  rájának öltözött a 2016-os Oscar-gálára. Vagy olajfoltnak. A látvány egyelőre feldolgozás alatt.

Olvass még az Oscarról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top