Öltözködjünk

Elegáns gyerekek: a szezon legszebb ünneplőruhái

Amellett, hogy ajándékokért szaladgálunk, a gyerkőcnek is ünneplőruhát keresünk, hiszen a tavalyit kinőtte. Látszólag egyszerűnek tűnik a feladat, hiszen számtalan márka fogasain lógnak ilyenkor a szebbnél szebb, elegáns gyerekruhák, de pontosan a nagy választék miatt nehéz a döntés.

Az ünneplőruha kiválasztásakor maradjatok a jó ízlés határain belül, hiszen mégiscsak egy meghitt ünnepről van szó, nem egy óvodai farsangi bálról. Válasszatok olyat, ami illik a kislányotok vagy kisfiatok stílusához, és figyeljetek arra is, hogy kényelmesen érezze magát benne!

1. Ezt a ruhát babáknak ajánljuk, méghozzá olyan kislányoknak, akiknek ez lesz az első karácsonya. Válasszatok hozzá egy pihe-puha világos harisnyát, és egy piros, puha talpú kis cipőt. (Mamas & Papas)

2. És ha már első karácsonyozó, akkor a kisfiúknak pedig ezt a bodyt találtuk. Mivel 100 százalék pamut, szuper választás az érzékenyebb bőrű babáknak. Egy biztos, a nagyszülők ámulni és bámulni fognak.

3. Hát nem aranyos ez a miniknek való piros pamutszett? Adjatok hozzá fekete csillogó hajpántot és fekete kis cipőt. (Mamas & Papas)

4. Mini gentlemaneknek! Elképzeltünk benne egy jóképű kisfiút, aki az első karácsonyát ünnepli, és a család kattogtatja a fényképezőgépét, ő pedig csak mosolyog. Praktikus, mert az egész szett egy ruhaként kapható. (Mamas & Papas)

5. Az igazi hercegnők ilyenkor is csillogó ruhába bújnak. Nekik tökéletes lehet ez a szépséges arany ruha. (H&M)

6. Igazi mix&match darab. Vidám, ugyanakkor mégis elegáns. Csíkok a pöttyök mellett, és hozzá még egy kis piros tüll, ráadásként masni a derekán. Az idei kedvencünk. (Mamas & Papas)

Elegáns gyerekek: a szezon legszebb ünneplőruhái

7. Azoknak a kislányoknak, akik nem szeretik a szoknyát: egy fehér blúzzal (H&M) vagy testhezálló garbóval, fehér harisnyával és színben harmonizáló balerinával, vagy egy szép csizmával roppant elegáns tud lenni ez a rövidnadrág. F&F

8. Ezt a kis plüssblúzt hozzápróbáltuk nadrághoz is és szoknyához is. És meg kell mondanunk, nagyon jól mutat mindkettővel. Nálunk a kis masni miatt a nyakrészen must have darab. (H&M)

9. Plüss minden mennyiségben! Volt időszak, amikor gyerekeknek csak plüssünneplőket lehetett kapni, aztán lecsengett ez a láz. De most mégis örülünk, hogy ráleltünk ezekre a finom tapintású darabokra. (Bordó: H&M, kék: Gap)

10. Bármilyen ruhadarabról legyen is szó, a fehér mindig ünnepi. Ez pedig az anyaga miatt egy igazán különleges darab. (Gap)

11 . A fehér ruhával ellentétben ebben a fekete overallban az a jó, hogy simán le lehet enni az ünnepi menüvel, mert nem fog rajta látszani, és amiért nekünk tetszik. Csinosan vagány. (H&M)

12. Egy fekete zakó alapdarab egy kisfiú ruhatárában is. Akár egy farmernadrággal együtt is stílusos, de ugyanakkor kényelmes viselet lehet. (H&M) A kockás ing pedig soha nem megy ki a divatból, egy mini fekete nyakkendővel egészen ünnepiesen néz ki. Amiért pluszban szeretjük, hogy később, hétköznapokon is tudják hordani a srácok, csokornyakkendő nélkül. (F&F)

13. Egy norvég mintás pulcsi egy elegánsabb nadrággal szintén kifogástalan ünnepi öltözék a kisfiúknak. (H&M)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top