Öltözködjünk

Varázslatos téli esküvők – fotók

A fiatal párok körében a tavaszi és nyári esküvők népszerűbbek, mint a téli hónapokban tartott menyegzők. Azonban a téli esküvőknek is megvan a maguk varázsa és szépsége.

A téli ünnepkörben még inkább meghittebbé válik esküvőnk, életünk legszebb napja, és a menyasszonnyal együtt a természet is hófehér ruhába öltözik. A havas, jeges táj még inkább visszaadja a nehéz taftok suhogásának, a hófehér organzák csillogásának varázsát, a kristályok ragyogását. A kiegészítőkben és terítékben, dekorációban is megidézhetjük a téli hangulatot.

Igazi különlegesség a kötött sapka díszítése és kombinálása a fátyollal. A téli menyasszony fátyol helyett egy csodálatos csipke fejfedőt viselhet gyöngyökkel gazdagon díszítve, mely nagyanyáink korát is idézi – tisztelegve előttük.

Varázslatos téli esküvő

A zárt és hosszú ujjú ruhát előnyben részesítik a téli menyasszonyok. A magas taftgallér és a mandzsetta a klasszikus elegancia jegyében.

Varázslatos téli esküvő

Természet ihlette a téli terméseket, örökzöldeket életre keltve a csokorban, fejdíszben.

A folytatásért kattints a Stílus és siker caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top