Öltözködjünk

Ezért hanyagold a csipke fehérneműket

Igen, igen, tudjuk, hogy a csipke fehérneműk szépek és szexik és sokkal jobb nőnek érezzük benne magunkat, ezért természetesen megvan a helyük és az idejük, ahol viseljük őket.

De mindennapos, általános viseletnek nem éppen javasoltak. Persze az ember önbizalmán tud dobni, ha egy első randira vagy akár egy fontos tárgyalásra csipke fehérneműben megy, mert szebbnek érezzük magunkat tőle, így nagyobb lesz az önbizalmunk, ami biztosan segít az esemény pozitív kimenetelén, de egészségügyi szempontból nem a legjobb választás a csipkéből készült fehérnemű.

Ezért hanyagold a csipke fehérneműket

Ez a típusú korántsem ideális fehérnemű ugyanis nem engedi át a levegőt, nem tud benne a szervezet lélegezni, ami ugye ezen a testtájon kifejezetten fontos lenne a betegségek elkerülésének érdekében. Szerencsére a széles körben elterjedt márkáknál már megtalálhatók olyan pamut és csipke keverékéből készült bugyik is, amik mind szexik, mind egészségesek. Talán ezek a legoptimálisabbak, ha választani kell.

 A folytatásért kattints a Kis Fekete caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top