Öltözködjünk

5 dolog, amit érdemes eltanulnunk Adele-től

Helló, visszatért! Noha pár kilóval kevesebb lett, továbbra is a kerekded hírességek nem túl zsúfolt táborát erősíti Adele. Az összetéveszthetetlen hangján kívül a megjelenésében is van valami egészen magával ragadó. De mit is érdemes tanulni tőle?

A sikkes fekete

Első ránézésre unalmasnak tűnhet Adele vörös szőnyeges megjelenése, hiszen a leggyakrabban fekete összeállításban láthatjuk. Azonban az énekesnő ruhatárának darabjai egytől egyig kitűnő példák arra, hogyan lehet egy-egy anyagkombinációval vagy apró díszítéssel feldobni az egyébként egyszerűnek tűnő kis fekete ruhát. Fénylő selyem a csipkével, sejtelmesen áttetsző tüll, apró kövek, hangsúlyos öv, és máris különleges, de letisztult összhatást eredményez a csupa fekete szett.

Megnézem
Összes kép (1)

Előnyös szabásvonalak

Adele az anyagok, minták és különféle szabásvonalak kombinálásának nagymestere, aki előnyben részesíti az empire (vagyis mell alatt szabott) vonalú ruhákat. Ez szinte minden telt hölgynek jól áll, hiszen akár körte, akár alma testalkatod van, a mell alatti rész rendszerint tested legkarcsúbb része, így érdemes kihangsúlyozni. Ami a ruhái hosszúságát illeti, földig érő estélyit, vagy ízlésesen térdig, vagy afölött picivel végződő ruhákat visel. Stílusos megjelenésének kulcseleme a visszafogottság, sehol egy mély dekoltázs vagy feleslegesen kivillanó részlet.

Megnézem
Összes kép (1)

Hétköznapi megjelenés

Adele tudatosan kerüli a nyilvánosságot, ám a paparazziknak mégis sikerül pár fényképet készíteni utcai viseletéről, melynek alapja (nem meglepő módon) a fekete. A leggings-tunika laza szetteket előszeretettel viseli bő poncsókkal, kardigánokkal, és vagy élénk színnel, vagy mintával igyekszik feldobni az összeállításait. A hűvösebb idő beköszöntével sapka helyett pedig Adele-hoz hasonlóan, elő a kalapokkal!

Megnézem
Összes kép (1)

A kevesebb több

Adele csínján bánik a kiegészítőkkel, a letisztult megjelenés jegyében. A kisfia nevével ellátott apró nyakláncon kívül nem visel hivalkodó ékszereket, fülbevalókból is inkább a visszafogott darabokat részesíti előnyben. Ez persze egyéni ízlés kérdése, de követendő példaként a kevesebb több elvet ragadnám ki, hiszen ha hangsúlyos fülbevalót választunk, tanácsos mellőzni a látványos nyakláncokat, mert a kettő együtt kevésbé érvényesül.

Megnézem
Összes kép (1)

Emberi értékek

Végül talán az egyik leginspirálóbb tulajdonsága: nagyon emberközeli! Híres jóízű kacajáról, nem fél beszélni az anyaság nehézségeiről – azon kevés hírességek egyike, aki nem tart igényt dadára –, képes volt felfelé ívelő karrierjében szünetet tartani, hogy a család kerülhessen előtérbe, s nem a kinézetével vagy épp botrányaival akar középpontban maradni. Egyszerűen “csak” énekel, dalaiba beleírja szívét-lelkét és ha kell, két évet dolgozik egy újabb anyagon, hiszen fontos számára a minőség a mennyiséggel szemben.

5 dolog, amit érdemes eltanulnunk Adele-től

 

 A szerzőről

A Milánóban élő Szkiba Zsuzsanna – vagyis mindenki Zsuzskája – magát csak pozitívtestkép-aktivistának és önbizalommentornak hívja. 3 éve naponta segít nők ezreinek, hogy – először a lelküket ápolva, majd divattanácsokkal ellátva őket – jobban érezzék magukat a bőrükben. Hitvallása, hogy egy nő szépségét, értékeit s helyét a világban nem a farmernadrágja mérete határozza meg, hiszen egy nő 42-es méret felett is élhet teljes, egészséges és önbizalommal teli életet. Beauty With Plus nevű weboldala és az ehhez tartozó Facebook-közösség tagjai súlytól s kortól függetlenül kíváncsiak tanácsaira, legyen szó a tükörben látható nő megszeretéséről vagy épp a nagyméretű fürdőruhák divatjának újdonságairól. Internetes naplója vidám, pozitív hangvételű, de olykor komoly témákat feszeget, a célja, hogy minden nő visszanyerje önbizalmát, a tükör pedig ne legyen többé ellenség.

Weboldal: www.beautywithplus.com

Facebook: https://www.facebook.com/beautywithplus

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top