Öltözködjünk

Újra divat a garbó! – így viseld

Meleg is, kényelmes is, ráadásul újra divatba jött. Most megmutatjuk, hogyan viseld az őszi-téli szezon egyik legpraktikusabb ruhadarabját, a garbót.

Sokan azért nem szeretnek garbót hordani, mert úgy gondolják, nehezen kombinálható és slampos ruhadarab, ez azonban távolról sem igaz. Az üzletek polcain találhatunk vastagabb, vékonyabb, mintás, egyszínű, elegánsabb és sportosabb darabokat is, szinte minden alkatra és alkalomra. Most mutatunk három példát, hogyan viseld ezt a gyakran “nagymamásnak” titulált felsőrészt sikkesen és divatosan.

Miniszoknyával

 

Garbó: COS Miniszoknya: H&M Táska: Dorka Petrity Nyaklánc és sapka: Mohito Csizma: Guess
Garbó: COS Miniszoknya: H&M, táska: Dorka Petrity, nyaklánc és sapka: Mohito, csizma: Guess

Ha Carrie Bradshaw-nak bejött a garbó-miniszoknya kombináció – ráadásul a jól bevált fekete-púderrózsaszín színpárosításban –, akkor mi sem fogunk ellenkezni. A garbó zártságát jól ellensúlyozza a szoknya rövidsége, a szettet pedig a most olyan divatos térd fölé érő csizma koronázza meg. Vagány!

Rétegesen

 

Garbó, farmer, sál: Zara Fehér ing: COS Nadrág: Cipő, fülbevaló: Mango Hátizsák: Agneskovacs
Garbó, farmer, sál: Zara, fehér ing: COS, nadrág, cipő, fülbevaló: Mango, hátizsák: Agneskovacs

Szokatlan, mégis izgalmas trend a garbó réteges viselése. Válasszunk egy rövidebb fazont, és hagyjuk, hogy kikandikáljon alóla az ing ujja és alja, majd tekerjük körbe magunkat lazán egy sállal is. Nem csak stílusos, de garantáltan nem fogunk fázni sem. A garbó a 70-es években élte fénykorát, viseljük mi is bő szárú farmerrel és bokacsizmával, mindezt az ősz színeiben.

Maszkulin stílusban

 

Garbó, blézer, csizma, nadrág: Zara, táska, karkötő: Agneskovacs, nyaklánc: Karman Jewelry
Garbó, blézer, csizma, nadrág: Zara, táska, karkötő: Agneskovacs, nyaklánc: Karman Jewelry

A maszkulin stílus kedvelői is bátran viseljenek garbót, mi egy vékonyabb darabot választottunk, ami fölé még elfér egy blézer is. Tűrjük fel a blézer ujját, ezáltal kicsit lazíthatunk az egyébként szigorú szetten. Egy magassarkú cipővel kicsit nőiesebbé tehetjük az összeállításunkat, azonban ugyanígy működne egy oxford cipővel, lapos sarkú bokacsizmával vagy sportcipővel is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top