Öltözködjünk

Tömegbunyó a ruhaboltban: így vásárolnak a mohó sznobok

Eddig csak az USA-ban látott fekete péntekekhez hasonló zúzás volt ma délelőtt a Budapest Vörösmarty téri H&M ruhabolt Balmain-akcióján.

A Hennes&Mauritz (H&M) ruhabolt-hálózat minden évben kiad egy ruhakollekciót, amit valamelyik neves divatházzal terveztetnek meg, a darabok ára azonban roppant kedvező. Az idei szettet a Balmain divatház tervezte, és már jó előre beharangozták: az érdeklődők hetek óta nézegethetik a lookbookot az interneten.

Tömegbunyó a ruhaboltban: így vásárolnak a mohó sznobok

Valamelyik csak jó lesz, a többi megy az e-Bay-re – fotó: dívány.hu

A belvárosi üzlet reggel kilenckor nyitott, előtte kb. 200 méter hosszú sorral. A legelöl állók hajnal kettő óta várakoztak (ők a rossz nyelvek szerint nem is maguknak, hanem az e-Bay-nak szerettek volna vásárolni). A nyitás pillanatában kitört a káosz: diáklány és háziasszony egyaránt rohant befelé, a kordont kikerülőket egymás után dobálták vissza a biztonsági őrök.

Bent konkrétan verekedés tört ki a darabokért, akinek nem jutott cucc, az egyszerűen kitépte a gyanútlanabb versenytárs kezéből. A H&M online boltja a reggel tízes nyitáskor előbb lefagyott, aztán elérhetetlen lett, igaz, addigra az üzletben is már csak a polcok romjait lehetett kerülgetni.

Alább a vous.hu videója a nyitásról – minden pillanatát érdemes megnézni, egyszerűen röhejes. Reklámnak viszont nem utolsó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top