Öltözködjünk

Szuper műszőrmés ötletek a téli időszakra

Minden ősszel előtérbe kerülnek a lakberendezésben is a puha, melegség érzését keltő anyagok. Ilyenkor szeretünk esténként bekuckózni és bebugyolálni magunkat kötött takarókkal, vagy elhelyezkedni egy műszőrme párnán.

Nem kell azonban óriás kiadásokba verni magunkat, ha mi is érezni szeretnénk otthonunkban puhaságot. Magunk is átvarázsolhatunk egy-egy bútort vagy lakberendezési tárgyat egy kis műszőrme segítségével. Méteráru boltban nagyon szép fehér színű változatot kínálnak már 2390 Ft-ért 1 métert, és kisebb projektekhez nem is kell ennél több belőle.

Össze is gyűjtöttem pár otthon kivitelezhető ötletet, és a képekre kattintva a legtöbb helyen megtalálható az elkészítéséhez a részletes leírás is. Kezdjük az alapokkal! A legegyszerűbben megoldható egy kisebb ülőke átalakítása, és ezt nyugodt szívvel ajánlom kezdőknek is! Ha pedig jön a tavasz, akkor szinte ugyanolyan gyorsan meg tudunk tőle szabadulni.

A folytatásért kattints a Saját otthon projekt caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top