Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint egy sztár!

A hírességek öltözködési stílusát egyáltalán nem olyan nehéz utánozni. Bebizonyítjuk.

Mint Kate Moss

Öltözz úgy, mint egy sztár!
Garbó, nadrág: H&M, kabát: Zara, kalap: Marks&Spencer, táska, bokacsizma: CCC

Kate Moss szettje a bizonyíték arra, hogy egy mutatós kabát mennyire fel tud dobni akár egy fekete öltözéket is. A leopárdmintás kabátok továbbra is divatosak, de ha nem vagy oda az állatmintákért, hasonló hatást érhetsz el egy élénk színű, például piros vagy királykék kabáttal is. A szezon egyik legtrendibb csizmafazonja a Chelsea csizma, mely ebben az outfitben finoman összekacsint a szintén maszkulin stílusú Fedora kalappal. A táska igazi őszi-téli hangulatú, pakolós darab.

Mint Miranda Kerr

Öltözz úgy, mint egy sztár!
Ing, nadrág: Zara, kabát: Bershka, táska, csizma: CCC

A combcsizma megint divatba jött, és mivel igen hangsúlyos lábbeli, akkor mutat a legjobban, ha nem túl harsány ruhadarabokkal vesszük fel. Miranda Kerr szettje tökéletesen ízléses: a fekete ing, a kék farmer, a halszálkás mintájú szövetkabát és a bowling táska szinte minden nő ruhatárában megtalálható alapdarabok, melyek a combcsizmával kombinálva sikkes karaktert kapnak.

Mint Taylor Swift

Öltözz úgy, mint egy sztár!
Ruha: Marks&Spencer, dzseki: Zara, táska, cipő: CCC

Taylor Swift szettjében maszkulin és feminin darabokat kevert, éppen ettől annyira stílusos. Az állatfigura-mintás ruhadarabok szuper divatosak ebben a szezonban, így ilyen és ehhez hasonló ruhákat, blúzokat, szoknyákat rengeteg márkánál találhatsz most. A rövid (mű)bőr dzsekik továbbra is velünk maradtak, ha unod már a sima (mű)bőrt, válassz textúrájában eltérő, például mű antilopbőrből készült darabot! A fiús női cipő szinte ugyanolyan kényelmes, ugyanakkor sokkal elegánsabb mint a sportcipők, így a szettedet is kifinomultabbá teszi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top