Öltözködjünk

Öltöztesd a pocakod! – őszi kismamadivat, 2015

Mielőtt teljesen kétségbeesnél, hogy várandósan még nehezebb a gardróbfrissítés, figyelj, mutatunk néhány divatos kismamaruhát!

Topok

Hétköznapokra válassz kényelmes, lehetőleg pamut felsőrészt, amiben jól elfér növekedő pocakod. Ebben a szezonban is menő a leopárdminta és a kismamáknak is jól áll. Legalább egyet szerezz be belőle, párosítsd egyszínű, basic leggingsszel, meglátod milyen jól feldobja majd a szettet.

Leopárdmintás, fehér-bordó csíkos:Mamas&Papas, szürke-fekete csíkos: H&M
Leopárdmintás, fehér-bordó csíkos: Mamas&Papas, szürke-fekete csíkos: H&M

A csíkok soha nem mennek ki a divatból és kismamaként attól sem kell tartanod, hogy előnytelenül szélesítenek.

H&M, Gap, HelloBaby

Mutasd meg büszkén növekvő hasadat, akár szűkebb vagy pocakot hangsúlyozó szabású felsőrészekkel!

Ingek, kardigánok

Alapból minden kismama ragyog, de egyesekre jellemző, hogy a várandósság időszakában annyira élvezik ezt az állapotot , hogy még jobban odafigyelnek magukra. Ami dicséretes.

Zara, Gap, H&M

Egy csinosabb blúz vagy egy szép ing szuper választás lehet azoknak a kismamáknak, akik irodában dolgoznak, de akár egy esti mozihoz vagy színházi előadáshoz is elegáns.

Bézs, piros: HelloBaby, fekete: Waiting For You

Az ősz egyik legszerethetőbb darabja minden bizonnyal a kardigán, főleg most. Mert kényelmes. Mert könnyen fel- és levehető. Mert melegen tartja, és védi a pocakodat is. És nem utolsósorban, ha szükségét érzed, egy hosszabb verzió képes “ápolni és eltakarni” .

Nadrágok, szoknyák

Talán az egyik legsarkalatosabb kérdés a kismamák öltözködésében a nadrág. Ugyanis első ránézésre, valljuk be, nem tűnik olyan menőnek. Pedig kismamanadrágból is igazán trendi darabokat kapni.

H&M

A várandósság alatt nem kell feltétlenül lemondanod még a skinny fazonú farmerekről és leggingszekről sem, hiszen ezekből is léteznek már kényelmes, pamut derékpánttal ellátott változatok. A babádat semmiképp sem fogja szorítani a nadrág, te pedig továbbra is divatos maradhatsz.

Gap, HelloBaby

Válassz hozzá hosszabb inget vagy kardigánt, így takarva a derékrészen lévő pántot!

H&M, Gap

Abban az esetben, ha még lazább stílusra vágysz, húzz magadra vagány, kantáros nadrágot vagy sportos pamutnadrágot!

Mamas&Papas, H&M

Szoknyákból szintén nagyon csinos darabok készülnek kismamáknak, melyek a pocakot nem szorítják, attól lefelé azonban kifejezetten sikkesek.

Ruhák

Azok, akik eddig nem voltak nagyon szoknyásak, jellemzően a babavárás hónapjaiban mégis megszeretik az egyberuhákat a kényelemérzet miatt.

Asos, HelloBaby

Ebben a szezonban a mi kedvenceink a chevron mintás és csíkos darabok, de ha mégis egyszínű mellett döntesz, egészítsd ki vidám kendővel, vagy tegyél a válladra nagy méretű sálat!

HelloBaby, Gap

Kabátok

Kismamaként kabátválasztáskor fokozottan figyelj arra, hogy ne fázz meg, és védve legyen a derekad és hasad a hűvösebb napokon is.

Asos

Az ősz legtrendibb árnyalatai közül leginkább a bordót találhatjuk meg a kismamakabátok kínálatában, emellett pedig az alap kabátszínekből, feketéből, szürkéből és katonazöldből is nagy a választék.

H&M, Gap

Ha csak egyetlen kismamakabátra ruházol be, variáld változatos kiegészítőkkel, például színes sapkákkal, sálakkal kesztyűkkel, vidám gumicsizmával, mintás, béléses tornacipővel, hangsúlyos táskákkal. Máris nem lesz unalmas.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top