Öltözködjünk

Merj nagyot álmodni: interjú a leghíresebb magyar plus size modellel

Sok molett, kerekded lány álma, hogy egyszer kifutóra állhasson és ott végigvonulhasson. Talán az álmaik közelebb vannak, mint hinnék! Botos Erikával, az egyik leghíresebb plus size (ex)modellel beszélgettem, ami nekem is nagy erőt adott és felvillanyozott.

Botos Erika ex plus size modell, a Miss Curvy Hungary szakmai vezetője. Budapesten él a férjével és a kutyájával. Mindketten plus size méretűek ☺. Civilben marketingkoordinátorként dolgozik, művelődésszervező szakon szerzett diplomát. Emellett rendezvényszervező, újságíró és reklámszövegíró-képesítéssel és tapasztalattal is rendelkezik. A magyar mellett két idegen nyelven beszél. A fogyása óta javarészt modelltanárként és koreográfusként forgolódik a divatvilágban. Magáról, karrierjéről és legnagyobb álmáról mesélt nekem.

1. Az első kérdésem az lenne, hogy mióta foglalkozol modellkedéssel?

2012-ben magam is egy szépségversenynek köszönhetően indultam el a plus size modellséghez vezető úton. Férjemnek évfordulós meglepetésnek szántam a versenyen való indulást, kreatív ajándék gyanánt. A legnagyobb titokban neveztem, csak Anyukám tudott a dologról. Úgy voltam, vele, hogy ha nem sikerül, akkor nem kell magyarázkodni. Ebből érezhető, hogy ekkor még nem feltétlen voltam tele önbizalommal. Szerencsére ez később megváltozott. Bejutottam a döntőbe, és közönségdíjas lettem. Ekkor már éreztem, hogy tetszik nekem ez a világ.

A folytatásért kattints a Dundi angyal caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top