Öltözködjünk

Így öltözz, ha őszi esküvőre mész!

Az esküvői szezon a nyár elmúlásával sem ér véget. Szeptembertől jönnek a különleges őszi esküvők, ahol már nem folyik le rólunk a smink és bonyolultabb, rétegesebb szetteket is viselhetünk.

Az overall ősszel is menő

Overál, flitteres blézer: Mango, karkötő: Lapetra, nyaklánc, kistáska: French Connection, cipő: ASOS
Overall, flitteres blézer: Mango, karkötő: Lapetra, nyaklánc, kistáska: French Connection, cipő: ASOS

Az őszi esküvőkön is az egyik legkényelmesebb elegáns viselet az overall, ami megállja a helyét egy templomi szertartáson, a vacsorán és az esti buliban is, ráadásul sosem fogunk feszengeni benne. Az egyszínű alapot pedig egyszerűen feldobhatjuk különleges kiegészítőkkel, nyugodtan válasszunk mintás darabokat is, keverjünk színeket és textúrákat. Mi ezúttal egy flitteres ezüstblézert, lepkés magassarkút és bársonynyakláncot kombináltunk, amik eltérő stílusuk ellenére remekül harmonizálnak egymással.

Főszerepben a ruha

 

Ruha: French Connection, cipő, hajdísz: ASOS, táska: Parfois, fülbevaló: Mango
Ruha: French Connection, cipő, hajdísz: ASOS, táska: Parfois, fülbevaló: Mango

Amikor maga a ruha a “statement”, vagyis hangsúlyos, karakteres darab akár színében, akár fazonjában vagy anyagában, nincs szükségünk sok kiegészítőre. Hanyagoljuk a nyakláncokat, karkötőket vagy gyűrűket, viseljünk inkább fülbevalókat és hajdíszeket az arcunk kihangsúlyozására. A romantikus, csipkés stílushoz jól passzolnak a nude kiegészítők, illetve a természetes hatású, friss és világos smink. Ha pedig végig szeretnénk táncolni az egész éjszakát, cseréljük le a magassarkút egy hegyes orrú balerinacipőre.

Textúrák keverése

 

Ruha, cipő: Mango. szőrmekabát: Zara, táska: Parfois, nyaklánc: Rienne
Ruha, cipő: Mango. szőrmekabát: Zara, táska: Parfois, nyaklánc: Rienne

Az őszi esküvők egyik előnye, hogy a nyáron bevett szatén cukorkaszín “egyenruhákat” felváltják a sötétebb árnyalatok és a különlegesebb anyagok. Viselhetünk bársonyt, selymet, gyapjút, szőrmét, sőt ebben az őszi szezonban már farmeranyagból is készülhet alkalmi viselet. Az igazán egyedi hatásért egy szetten belül is keverjük ezeket az anyagokat. Az idei őszi szezonban továbbra is slágerszín marad a bordó, a sötét fahéj és a szilva, amihez a sminktrendek is igazodtak. Viseljük ezeket a színeket az ajkunkon is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top