Öltözködjünk

Elárverezteti kislánya kinőtt ruháit Victoria Beckham

A kis Harper Seven Beckham ugyanolyan gyorsan kinövi a ruháit, mint a nem híres gyerekek. Ő azonban méregdrága dizájnerruhákat nő ki.

Victoria Beckham összeállított 25 komplett, luxusholmikból álló szettet Harper ruhatárából, melyeket árverésre ajánlott fel. A teljes befolyó összeget a Save the Children jótékonysági szervezet kapja majd, mely azért küzd, hogy 2030-ra teljesen felszámolja a világon a megelőzhető gyermekhalálozásokat.

Az aukción az öltözékek ára, egy cipőből és egy ruhából álló szettenként 500 angol fontról, vagyis nagyjából 215 ezer forintról indul majd.

Elárverezteti kislánya kinőtt ruháit Victoria Beckham

“Anyaként szenvedélyesen hiszem, hogy a gyerekeknek, éljenek bárhol, joguk van a boldog és egészséges élethez”  fogalmazott Victoria, aki kötelességének érzi, hogy kivételezett helyzetét kihasználva segítsen a rászorulókon. Tavaly nyáron a saját gardróbjából is több mint 600 holmit ajánlott fel jótékony célra.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top