Öltözködjünk

Fürdőruhadivat 2015: a szerethető tankini

Ahogy közeledik a jó idő, a nőket elkezdi megrémíteni a gondolat, hogy nemsokára fürdőruhába kell bújni. Ilyenkor őrült keresgélésbe kezdünk: vajon idén milyen fazonnal rejthetnénk el a télen felgyűlt pluszkilókat? Ha te is így vagy ezzel, szolgálunk pár jó tanáccsal:

1. Az önbizalom megszépít. Tehát ne a hibákat keresd magadban, hanem az előnyös oldalaidat nézd! Bátran vállald a tested, akkor is, ha van rajtad pár plusz kiló!

2. Ha mégsem vagy kibékülve önmagaddal, most kezdj fogyókúrába, mert nyár elején már késő lesz. Nem hirtelen kell sokat fogyni, hanem lassan, de biztosan keveset. Hónapról hónapra…

3. Vásárolj egy tankinit! Így elrejtheted mindazt, amit takargatni akarsz, ugyanakkor stílusos és egyedi lesz a megjelenésed a strandon.

Fürdőruha divat 2015: A szerethető tankini

Hogyan válaszd ki a tökéletes tankinit?

Ha nagyok a melleid, fontos, hogy a mellrésznél megfelelő támasztást nyújtson a tankini. A merevítős melltartórész igen hasznos lehet, és arra is figyelj, hogy a pántok is megfelelően feszesek legyenek. Sok tankininek állítható a melltartópántja – ez a legjobb megoldás, mert így pontosan a saját alkatodhoz igazíthatod a felsőrészt.

Ha van egy kis plusz a hasadon, sose vegyél fel túl szűk fürdőruhát. Vannak olyan tankini felsők, melyek laza eséssel érnek az alsó rész fölé. Ez szexi hatást kelt, no és persze “ápol és eltakar”.

A képen látható tankini például a mellnél is megfelelő támasztást nyújt, és a hasnál is ideális.

Tudj meg még többet a Fürdőruhák blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top