Öltözködjünk

Egyrészes fürdőruhában is csábíthatsz

Ha az egyrészes fürdőruha szó hallatán az úszódresszek jutnak eszedbe, itt az ideje, hogy felfrissítsd a tudásod! Ma már szerencsére ezek között is könnyedén találhatsz szuperszexit és fantáziadúsat.

Az egyrészes fürdőruha mellett rengeteg érv szól. Kényelmes a vízparton és úszás közben is, de akár strandröplabdázhatsz is benne. Ha jól választod ki a fazont, színt és mintát, akkor ideálisan formálhatod vele az alakod, s mindig csinosnak érezheted magad.

Ugyanakkor nem szabad, hogy csak azért bújj egyrészes fürdőruhába, mert úgy érzed, nem elég jó az alakod egy bikinihez. (Ha mégis így érzed, kérlek, olvasd el “6 érv, hogy te is bátran viselj bikinit” című korábbi bejegyzésünket)

Ideális esetben a bikini és az egyrészes fürdőruci egymás mellett lapul a fiókodban, és csak arra várnak, hogy eldöntsd, aznap épp melyikhez lesz kedved.

Egyrészes fürdőruhában is csábíthatsz

Apró trükkök az egyrészes fürdőruha kiválasztásához

Az egyrészesek ma már a legkülönbözőbb pántokkal, mintákkal, díszítésekkel, csatokkal érik el, hogy viselőjük ugyanúgy hódíthasson a vízparton, mintha bikinibe bújt volna. Néha elég egy rafinált szabásminta, vagy egy ügyesen elhelyezett cipzár, s a fürdőruha máris a csábítás eszközévé válik. 

Tudj meg még többet az egyrészes fürdőruhákról a Fürdőruhák blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top