Öltözködjünk

Ilyen lesz a jövő divatbemutatója – képek

Már idén megrendezik a világ első napenergiával hajtott divatbemutatóját.

Jessica Minh Anh modell és vállalkozó idén július 17-én, a spanyolországi Sevillában, a Gemasolar naperőműben rendezi meg a napenergiával hajtott divatbemutatót, melyen ő maga is kifutóra lép. A futurisztikus divatshow-n 15 ország tervezőinek haute couture, illetve ready-to-wear kollekciói mutatkoznak be.

Ilyen lesz a jövő divatbemutatója - képek

A divatbemutatóhoz szükséges elektromos áramot teljes egészében napenergiából állítják majd elő. Az eseményről pedig drónok segítségével készülnek majd felvételek.

Ilyen lesz a jövő divatbemutatója - képek

“Amikor megláttam a Gemasolart, elállt a lélegzetem. A ritka modern szépség példája, mely egyesíti a legkiválóbb dizájnt és a fenntarthatóságra való törekvést. Azt hiszem, eddig ez a legizgalmasabb és egyben legnagyobb kihívást jelentő projektem” – mondta Jessica, aki többek között a párizsi Eiffel-toronyban, a Grand Canyonban és a New York-i One World Trade Centerben is rendezett már divatbemutatót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top