Öltözködjünk

2015 fesztiváldivatja: a fenékvillantás

És persze a csupasz comb. Függetlenül attól, hogy milyen az a fenék, és milyenek a combok.

A kaliforniai Coachella fesztivál amellett, hogy megnyitja a fesztiválszezont, minden évben előrevetíti az év összes többi nagy fesztiváljának divatját is. A fesztivál első hétvégéje pedig már le is zajlott, így az ott készült felvételek alapján messzemenő következtetéseket vonhatunk le arra vonatkozólag, hogy miben lehetünk majd trendik idén például a VOLT-on, a Balaton Soundon vagy a Szigeten. A 2015-ös év fesztivál-alapdarabja pedig nem más, mint a bugyi méretű sort. Aminek nem is feltétlenül kell kilátszódnia a felsőrész alól. 

Ennek mindazok máris kezdhetnek örülni, akiknek formás fenekük és combjuk, csinos lábuk van. A többiek pedig ugyebár: “így jártak”…

A nyári fesztiválokban persze az is nagyon jó, hogy tulajdonképpen azt veszel fel,, és aggatsz magadra amit akarsz, akár még olyasmit is, amit a hétköznapokban soha nem mernél. És mondhatod azt is, hogy hiába a sort az “egyenruha”, hiába hordja azt tíz nőből kilenc, te köszönöd szépen, inkább nem kérsz belőle. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

 Fotók: style.com, buzzfeed.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top