Öltözködjünk

Egy bemutató kulisszatitkai és a legújabb tavaszi trendek

Érdekel a divat világa és az, hogy mi zajlik a kulisszák mögött? Bloggerünk most elárulja!

Az elmúlt egy hónapban több nagyobb divatcéggel is volt alkalmam együtt dolgozni, de ami ebben igazán érdekes, hogy immár a kamera másik oldalán is sikerült tapasztalatokat szereznem. Több divatanyagot készítettünk, ahol nem csupán modellként, de stylistként is közreműködtem, illetve kiválaszthattam a helyszíneket, beállításokat és alapvetően kézben tarthattam a szervezési feladatokat. Legutóbb az egyik márka tavaszi-nyári showroomján vettem részt, ahol testközelből ismerkedhettem meg a legújabb trendekkel.

Előző írásomban a tavaszi babás esküvői szettekről és a tipegők alkalmi divatjáról számoltam be nektek, de arra a ruhára, amit viseltem, nem volt alkalmam részletesebben kitérni. Hogy némi bennfentes információval is szolgáljak, aznapra ez volt az utolsó helyszínünk, illetve az utolsó beállítások is, a tökéletes alkonyati fényekhez viszont egyre csípősebb idő társult, az egész napos szikrázó napsütés ellenére is, így nem mondhatnám, hogy melegünk volt. Esteledett, és utoljára mindannyian reggel ettünk, de valahogy ilyenkor ezek a szükségletek háttérbe szorulnak.

Amíg a kisfiamra vártunk, egy nagy bögre forró jázminos tea segített, hogy átmelegedjek, majd egy idő után már nem is éreztem magamon a csodálkozó tekinteteket, amik a lenge ruhának és a szandálomnak szóltak, míg az emberek többsége rám pillantva igyekezett egyre szorosabbra húzni magán átmeneti vagy téli kabátját. Mindig is jól viseltem az ilyen körülményeket, egy alkalommal volt szerencsém hasonló öltözékben órákig a szakadó havas esőben is dolgozni, ilyenkor egyszerűen csak magam elé képzelek egy kád habos forró vizet, ez az, amit később senki nem vehet el tőlem.

Egy bemutató kulisszatitkai és a legújabb tavaszi trendek

Ebbe az összeállításba első látásra beleszerettem. Gyönyörű, visszafogott színek, lágy esésű anyagok, kényelmes viselet, és nem utolsó szempont a hordhatóság sem. Hétköznapokra, de egy hétvégi kiruccanásra, kiállításra vagy egy hűvösebb nyári estére is tökéletes választás. A bőrdzseki elsősorban a színe és a fazonja miatt fogott meg, könnyű viselet, így a jó idő beköszöntével sem kell lemondani róla. Smink szempontjából egyértelműen a természetességre törekedtünk,  hiszen babás beállításokat fotóztunk, a lazacszínű rúzst pedig legszívesebben zsebre tettem volna, de erről később bővebben is fogok majd írni.

Egy bemutató kulisszatitkai és a legújabb tavaszi trendek
Egy bemutató kulisszatitkai és a legújabb tavaszi trendek

Az utóbbi időben egyre gyakrabban viselek körömcipőt, de azt gondoltam, hogy az ennél a szettnél látott darab nekem is kihívás lesz, ugyanakkor legnagyobb meglepetésemre a látszat csalóka volt. Mintha rám öntötték volna, és egy idő után meg is feledkeztem róla, hogy magas sarkúban vagyok (de még milyen magasban!). Bár az is igaz, hogy most nem nekem kellett szaladgálnom Manóka után, azt azért nem biztos, hogy vállaltam volna.

Tudj meg többet a tavaszi divatról a Wonder Woman blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top