Öltözködjünk

Sztárőrület: mutasd, mi van a szoknyád alatt!

Nem bírnak magukkal a sztárok! A legújabb divat szerint ugyanis az a menő, ha megmutatod, mit viselsz a ruhád alatt. Melltartót, bugyit, legrosszabb esetben pedig semmit.

Az irányzat pestisként terjed a híres csajok között, sajnos azonban ízlés nem mindig társul hozzá. Vannak nagy-nagy tévedések, de látni ízléses, mutatós, varázslatos darabokat is. 

Kylie Minouge, bár aprócska és az alakja páratlan, ez a ruha talán mégis túlzás egy díjátadón viselve. Az egész egy poros, fehér pókhálóhoz hasonlít, amit mintha csak lekaptak volna a nagyi foteljéről, és ráterítették volna. Nem hiszem el, hogy nem zavaró ennyire kitárulkozni több ezer ember előtt!

Sztárőrület:  mutasd, mi van a szoknyád alatt!

Alessandra Ambrozio, a Victoria’s Secret modellje már egy fokkal ízlésesebben választott. A vörösáfonya-színű ruha a csipkebetétekkel és alatta a félbody, ami pont eleget takar, látványos megoldás, és eleganciát kölcsönöz viselőjének, annak ellenére, hogy itt sem túl sok marad rejtve.

Sztárőrület:  mutasd, mi van a szoknyád alatt!

A Pletykafészek blogon azt is megnézheted, mit visel Katy Perry és Emma Stone.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top