Öltözködjünk

Megtaláltuk a leggagyibb karácsonyi tárgyat – videó

Ágynemű-garnitúrát szerettem volna vásárolni, aztán megláttam ezt a "csodát" – a paplan és a párnahuzat végül maradt a boltban, a rénszarvasos, zenélő nyakkendő meg jött velem haza.

Az egyik lakberendezési áruházban bukkantam rá a “csodanyakkendőre”, ami azonnal meg is kapta tőlem a képzeletbeli “leggagyibb karácsonyi tárgy” elnevezésű díjat – imádom, de tényleg. Miután vagy tíz percet vihogtam a kemény négyszáz forintot kóstáló rénszarvasos, mikulásos és bohócos zenélő nyakkendőkön, tudtam, hogy előbbit muszáj megvennem – na nem magamnak, hanem a bátyámnak, és nem karácsonyi ajándék gyanánt, hanem a poén kedvéért.

Legnagyobb megdöbbenésemre Gergőnek nagyon tetszett a giccs fogalmát teljes mértékig kimaxoló nyakkendő, olyannyira örült, hogy azóta akárhányszor beszélünk, mindig megemlíti. Napjában vagy nyolcszor nyomja meg újra a gombot, és játszatja le a rettentően idegesítő “muzsikát” szegény nyakkendővel, miközben a rénszarvas feje csak villog és villog. Ilyenkor azért kicsit örülök, hogy már nem együtt élünk, és hogy tavaly végül nem vettem meg a Télapó-tamagocsit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top