Öltözködjünk

Így hordd az Alexander Wang x H&M kollekciót!

A divatmániások már világszerte lázban az égnek a holnaptól kapható Alexander Wang x H&M dizájnerkollekció kapcsán. Te tudod már, mire fogsz lecsapni? Adunk néhány tippet!

Ha bevállalós vagy, ne is keress tovább! Az exkluzív hatású bőrdzseki és a rafinált pántú, fekete kisruha tökéletes kísérőd lehet bármilyen eseményre. A szettedet egy szexi bokacsizmával teheted teljessé, és még némi humort is csempészhetsz bele a síppal díszített, kétujjas gyűrűvel.

Így hordd az Alexander Wang X H&M kollekciót!

 

Íme, a kis fekete ruha sportosan extravagáns újraértelmezése, melyhez kifogástalanul passzol a húzott derekú dzseki, “beépített” sapkával. A bakancsok híveinek kihagyhatatlan ez a tűsarkú modell. A sporttáskába pedig minden holmid belefér, amire az edzésen vagy a nap folyamán szükséged lehet.

Így hordd az Alexander Wang X H&M kollekciót!

 

A hosszú ujjú, alakot szorosan követő kisruha vonzza a tekinteteket, hideg napokon pedig felkaphatod hozzá ezt az anyagában mintás pulcsit, hiszen a ruha szoknyarésze ahhoz is illik.Ha fázós a kezed, az új, “wangos” kesztyűdben is villoghatsz, és persze a meleg sapkádat se hagyd otthon!

Így hordd az Alexander Wang X H&M kollekciót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top