Öltözködjünk

Ősszel is trendin

Újra itt az ősz. A szekrényekből előkerülnek a pulcsik, a sálak, a meleg kabátok, és a balerina cipőket is másra váltják. Íme néhány ötlet az őszi öltözködéshez a klasszikustól egészen az extravagánsig, szolidabbaknak és bevállalósoknak egyaránt.

Klasszikus fekete és szürke

A klasszikus fekete-szürke összeállítás nagyon elegáns. Karcsúsít, és  tökéletes választás minden élethelyzetben, ezzel egyszerűen nem lehet mellényúlni. Sok molett hölgy kedveli a sötét színeket, hiszen slankítanak, így optikailag javítják a külalakot. Ha viszont csak icipicit is bevállalósabbak vagyunk, nyugodtan használhatunk ezekkel is élénk színű kiegészítőket vagy akár egy élénkebb színű kabátot is.

Ősszel is trendin

A szolid kék és barna

Hasonlóan jellemző szín az őszi és téli ruhatárunkban a kék és a barna. Szerintem nincs nő, akinek ne lenne egy barna vagy bézs felsője, a kötelező barna csizma, cipő és táska mellett. Nagyon szolid, elegáns és mégis divatos összeállítások érhetők el a barna-kék különféle variánsaival. Természetesen a korábbi cikkekben  is tárgyalt szabályokat továbbra is tessék figyelembe venni. Jó méret, jó szín és jó szabásvonal!

Remekül feldobható a ruha, ha a domináns szín több árnyalatával játszadozunk.
Használjunk bátran világosabb kiegészítőket (sapka, sál, ,kesztyű, ékszerek), és sokkal színesebb, vidámabb összhatást érhetünk el.

Ősszel is trendin

Lágy, csajos színek

Csak egyetlen apró lépéssel bátrabb húzás a klasszikus szürkét, feketét, barnát, kéket valamilyen lágyabb színnel kiemelni. Legyen ez egy sötét mályva, rózsaszín vagy világosabb kék. Az idei tél kedvelt színe lett ismét a piros, a bordó és a rozsdaszín is. Csak egyetlen felső, egy sál vagy egy táska és egészen más hangulatú szettet kapunk.

Ősszel is trendin

A világoskék, a pasztell türkiz, de akár a rózsaszín is remekül hat egy téli kollekcióban. Nem csak tavasszal vagy nyáron lehet ezeket a színeket hordani.

Ősszel is trendin

 Még több őszi öltözködési ötlet a 40! És? Annyi… blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top