Öltözködjünk

Ki lesz a következő Palvin Barbi?

Tündérmesébe illő karrier, gyönyörű arc és kecses mozgás – nem, most nem Mihalik Enikőről vagy Palvin Barbaráról beszélünk, hanem az új magyar modellgeneráció tagjairól, akik sorra hódítják meg a leghíresebb divatházak kifutóit. Bemutatjuk a következő nemzedéket!

Szikszai Johanna – a szépségikon

Neked is ismerős az arca? Naná, hiszen ő a Vichy bőrápolási termékeinek arca! Johanna barátnői unszolására jelentkezett a hazai ELITE Model Look versenyre, ahol az első lett – azóta folyamatosan fotózzák. A 23 éves lány számos címlapot tudhat a magáénak, legyen az spanyol, japán, olasz vagy német kiadás, de a magyar Elle borítóján is szerepelt már.

fotó: Visage Models
Fotó: Visage Models

Adamik Luca – a művészeti hallgató

Épp edzésről tartott hazafelé, amikor leszólította egy modellügynök, ám eleinte csak iskolai szünetekben vállalt fotózásokat. A köztudatba 2013 januárjában tört be, mikor a párizsi couture divathéten a legnagyobb luxusmárkák kifutóin vonulhatott végig. Tanulmányait máig nem hagyta abba: a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem design- és művészetelmélet szakának a hallgatója. Nemcsak szép, hanem okos is.

fotó: Attractive Models
Fotó: Attractive Models

Hajdu Niki – a babaarcú topmodell

A 21 éves mesztegnyői szépség csupán pár évvel ezelőtt kezdett el modellkedni, amikor befejezte a középiskolát. Azóta bejárta már az összes divatvárost, s jó pár kifutós és magazinszerepléssel is büszkélkedhet. Hogy csak párat említsünk: az ausztrál Vogue és az Elle, valamint a kínai Harper’s Bazaar odáig van tőle. Mit is mondhatnánk? Mi is!

fotó: Attractive Models
Fotó: Attractive Models

Farkas Zita – a legfiatalabb modellcsillag

A gyönyörű lányt vásárolgatás közben fedezték fel az Aréna Plázában 2013 tavaszán. Öt hónappal később az ügynökségénél induló modellversenyt nyerte meg, idén pedig már a nemzetközi divatheteket is meghódította. A 16 éves Zita legnagyobb álma, hogy New Yorktól Párizsig az összes topmárka kifutóját bejárja – amire szerintünk minden esélye megvan.

fotó: VM Models
Fotó: VM Models

Gáll Franciska – a Dior múzsája

17 évesen fedezték fel egy bevásárlóközpont mosdójában, s első munkájaként már Görögországban fotózták magazincímlapokra. Megőrül érte a divatvilág, hiszen megannyi Dior-show után a márka egyik kampányfilmjében is őt láthattuk – az Elie Saab, a Just Cavalli és az Alexander McQueen kifutós szerepléseiről nem is beszélve! Jelölték már Magyarország legjobb topmodelljének is – szerintünk a következő jelölését díjra váltja.

fotó: Models.com
Fotó: Models.com

Kondás Kata – az igazi átváltozóművész

Vagy ahogyan külföldön hívják: Kate Kondas 2009 tavaszán jelentkezett egy modellversenyre, ahol első lett – azóta olyan nemzetközi ügynökségek szerződtették, ahol Kate Moss és Cindy Crawford is dolgozik. Többször szerepelt a világhírű Jean Paul Gaultier kifutóján, s egy Calvin Klein-show kedvéért még a haját is levágatta! Bátran állíthatjuk: igazi kaméleon a szakmában. Barnán, felnyírt hajjal, de platinaszőkén is lenyűgöz mindenkit.

fotó: VM Models
Fotó: VM Models

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top